Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Lady B krokojahtiin

23.05.2013

Lady Bouncersin taival SM-sarjassa jatkuu sunnuntaina 26.5. klo 15 Seinäjoella, kun vastaan asettuu emännöivä joukkue Crocodiles.

Viime kaudella joukkueiden välinen taisto päättyi niukasti Crocodilesin paremmuuteen, 18-20 (6-6). On siis sanomattakin selvää, että mikkeliläisjoukon hampaan koloon jäi äärimmäisen paljon tavaraa edellisestä kohtaamisesta ja revanssiin lähdetään voitto (ja tervehenkinen raivo) silmissä kiiltäen. Krokojen joukoista 4 pelaajaa on ponnistanut tulevan kesän MM-kisajoukkueen viimeiselle leiritykselle, joten Bouncersilla riittää silmällä pidettäviä pelaajia kiireeksi asti. Pelinrakentaja Tiina Salon sekä keskushyökkääjä Tytti Kuusisen tiedetään tehtailleen alkusarjan otteluissa joukkueelleen touchdowneja, joten kaksikko laitetaan varmasti mikkeliläisten osalta erikoistarkkailuun.  Lady Bouncersin osalta koettiin ikäviä loukkaantumisia sarjan avausottelussa, mutta muutamat joukkueen ”jokapaikanhöylistä” paikkaavat tilanteen sujuvasti. Saadaanko Ladyille uudet, krokotiilinnahkaiset asusteet vai vetävätkö pohojanmaalaiset pidemmän korren?

 

Seinäjoki Crocodiles – Lady Bouncers

su 26.5.2013 klo 15 alkaen

Jouppilanvuori, Seinäjoki

 

Tervetuloa!


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän