Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Bouncersin ensimmäinen kotipeli lauantaina

11.06.2013

Mikkelin Bouncersin miesten edustusjoukkue kohtaa Helsingin East City Giantsin (ECG) tulevana lauantaina Urpolan tekonurmella kello 14. ECG oli 80- ja 90-luvun kestomenestyjä. Joukkueella on tuolta ajalta Vaahteraliigasta yhteensä 13 mitalia (6 kultaa, neljä hopeaa, kolme pronssia).

Molemmat joukkueet aloittivat kautensa viime viikonloppuna vieraskentillä. Mikkelin Bouncers voitti Päijät-Häme Panthersin Lahdessa luvuin 7-0 kun taasen ECG hävisi Lappeenrannan Rajaritareille 20-0. Joukkueet eivät ole kohdanneet aiemmin viherkentillä. ECG pelasi edellisen kauden I-divisioonassa voittamatta yhtään ottelua. Mikkelin Bouncers eteni viime kaudella ensimmäisen kerran seuran historiassa II-divisioonan pudotuspeleihin.

ECG on harjoitellut kevään aikana Vaahteraliigassa pelaavan Porvoon Butchersin kanssa kun taasen Mikkeli Bouncers on päässyt kokeilemaan Vaahteraliigan treenivauhtia harjoitusottelussaan Kouvolan Indiansia vastaan. Ensi lauantaina mitataan, kumpi joukkueista on ottanut opit paremmin vastaan. Sarjapisteiden arvokkuutta korostaa se, että tällä kaudella runkosarjan jälkeen pudotuspeleistä ulos jääneet joukkueet jatkavat kaudella 2014 III-divisioonassa.

Otteluun on vapaa pääsy ja peliä selostamassa on ottelukuuluttaja, jotta myös lajiin perehtymättömän yleisön on helpompi seurata pelin kulkua.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän