Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Hanko Sun City vei ansaitusti pisteet mennessään

30.06.2013

Edellisessä otteluraportissa kehuttiin Bouncersin aloittaneen kautensa pirteästi ja hyvällä asenteella. Ikävä kyllä joukkue oli vielä mentaalisesti juhannuksen vietossa ottelussa Hanko Sun Cityä vastaan. Useat kesäiset perhejuhlat supistivat aloituskokoonpanoa varsinkin puolustuksen osalta, lisäksi pari ensimmäisen neljänneksen loukkaantumista jo ennestään pitkän loukkaantuneiden listan perään eivät ainakaan auttaneet taistelussa. Vastaan asettunut Hanko Sun City oli kaikilla osa-alueilla edellä, ja lopputulos 13-20 lähinnä mairitteli kotijoukkuetta.

Bouncers sai otteluun unelma-alun, ensimmäisen hyökkäysvuoron jo tyrehdyttyä vastustaja rähmäsi puntinpalautuksen jonka korjasi parempaan talteen vastustajan noin 5ydr linjalta #21 Heikki Vänttinen. Heikki oli läpi ottelun joukkueen harvoja ilopilkkuja palauttaen aloituspotkut ja tehden hyvää työtä laitapuolustajana. Toisella yrityksellä pallo juostiin maalialueelle ja päälle onnistunut lisäpiste. Heti seuraavalla hyökkäysvuorolla Hanko rähmäsi pallon ja Bouncers sai sen haltuunsa hyvässä kenttäasemassa. Mutta muutaman yrityksen jälkeen Bouncers oli pakotettu lentopotkuun. Siis superalku, mutta ensimmäiseen kahteen minuuttiin loppui kotijoukkueen dominointi. Hanko vei muutamalla yrityksellä pallon maaliin, pelaten onnistuneesti lisäpisteyrityksen.

Toisella neljänneksellä Bouncers teki pelin toisen TD:nsä pelinrakentajan sneakilla, TE #18 Oskari Paakin taisteltua hienon kiinnioton jälkeen pallon ihan Hangon maalialueen lähelle. Epäonnistunut lisäpisteyritys, ja tilanteeksi 13-8. Heti seuraavalla hyökkäysvuorolla Hanko vei pallon maaliin ja taukotulokseksi 13-14.

Kolmannella neljänneksellä Hanko teki vielä maalin lisäpisteyrityksen epäonnistuessa, tilanteeksi 13-20. Neljännellä neljänneksellä, noin seitsemän minuuttia peliaikaa jäljellä upean #86 Henri Heiskasen kiinnioton jälkeen Bouncers oli muutaman jaardin päässä Hangon maalialueesta. Toisella yrityksellä sattui lapsus ja helppo syötönkatko Hangolle, joka marssi 90yrd kuluttaen samalla ajan kellosta. Peli siis päättyi Hangon pitäessä palloa aivan Bouncersin maalialueen tuntumassa. Lopputulos 13-20 ja Hangolle täysin ansaitut sarjapisteet.

 


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän