Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Lady B:n Jenni Miettinen MM-kisajoukkueeseen

26.06.2013

Naisten amerikkalaisen jalkapallon MM-kisat järjestetään tänä kesänä koti Suomessa, Vantaan ISS Stadionilla 30.6.-6.7. SM-sarja on ollut jo muutaman viikon ”kisatauolla”, maajoukkueen ympärillä on puolestaan käynyt sitäkin kovempi kuhina. Viime viikolla päättynyt viimeinen karsintaleiri oli tiukka rutistus, jonka päätteeksi julkistettiin lopullinen kisakokoonpano.

Myös Lady Bouncersien riveistä on saatu ujutettua kieroa savolaisuutta osaksi MM-kisajoukkuetta. Savolaisten mainetta Suomen valioyksilöiden joukossa pitää yllä mikkeliläinen Jenni Miettinen, joka upeasti raivasi tiensä (sananmukaisesti) jo toiseen otteeseen maajoukkueseen. Nyt edessä on naisen ensimmäisen MM-kisaturnaus. Jepa saatiin pysähtymään maajoukkuekiireiden keskeltä muutaman kysymyksen ajaksi:

Kuinka helppoa oli lähteä uuteen porukkaan?
-Viime vuonna suomi-ruotsi maaottelussa oli huomattavasti vaikeampaa. En tuntenut ketään kunnolla eikä ollut kokomusta 11 vs 11 pelistä eikä varsinkaan siitä kielestä. Oli hyvin sekava ja extrajännittynyt olo. Tämä vuonna siten oli huomattavasti helpompaa, kun tunsi porukkaa ja pelikirjaa. Toki eron huomaa, koska ladyissä meillä on niin mahtava joukkue, että eihän sitä samaa yhdessätekemisen fiilistä saa muualta.

Miten on tuikituntemattomien kanssa muotoutunut joukkuehenki?
-Yllättävän hyvin. Nyt varsinkin kun takana tekniikkaleiriä ja parit valmistelevat (/karsinta) leirit niin on oppinut jo tuntemaan ihmisiä. Ensisijaisesti niitä saman pelipaikan tytsyjä. Viimeisimmällä leirillä varsinkin huumori ja nauru raikui meidän huoneessa.

Mikä on suurin ero oman joukkueen ja maajoukkueenharjoitusmetodeissa?
-Kieli. Meillä puhutaan savvoo siellä hightekkiä. 😉

Parasta leirillä?
-Leirien ruuat? Ei tartte ite tehhä 🙂 No ei vaan, ne onnistumisen hetket ja se että huomaa kuinka kokoaika nostaa sitä omaa tekemisen tasoaan. Ja toki mj on tuonut lisää pontta omaan treenaamiseen ja haluun kehittyä.

Paras leiriruoka?
-Mariannevaahto! Niin ja olihan ne noutopöydän pääruuatkin ihan hyviä.. 😉

Kovin vastus leirillä?
-Kyllä se Seppälän Elina oli kovin vastus siinä puolustuksen linjassa. Lisäks ne linebäckit oli ärsyttäviä kun lähin kakkoskerrokseen blokkaamaan, niin ne ei juossutkaan niin kuin ite ajattelin. Dääm!

Omat tavoitteet MM-kisoissa?
-Saada PALJON onnistumisia. Pitää taso kokoaika korkealla, ettei tule notkahduksia. Välttää aivopieruja. Niitä ei siis saa tulla yhtään!

Miksi tulla katsomaan naisten MM-jefua?
-Touch game, tougher women!
-Pääsee katsomaan laatuviihdettä sopuhintaan. Jääkiekon MM-kisoissa valitettiin siitä että lippujen hinnat on liian korkeella. Nyt on MM-kotikisat, joissa lippujen hinnat on edulliset. Ja totta kai kaikki haluaa olla todistamassa kun Suomi kirkastaa MM-mitalinsa!

Koko Bouncersin porukka toivottaa Jepalle menestystä MM-kisataistoon! Kisojen viralliset kotisivut löytyvät osoitteesta: http://www.wwc2013.com/


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän