Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Otteluraportti Lady Bouncers – Roosters

05.06.2013

Lady Bouncersin toinen kotipeli pelattiin kesäisissä tunnelmissa helsinkiläistä Roostersia vastaan 2.6.2013. Sarjan kolmanteen peliin lähdettiin kotijoukkueen riveissä ”ilon kautta” hakemaan onnistumisia niin hyökkäyksen kuin puolustuksenkin puolelle.

Peli alkoi Bouncersin puolustusvuorolla. Tiukasta väännöstä huolimatta Roosters sai liikuteltua chainia tasaiseen tahtiin ja lopulta myös vietyä pallon maaliviivan yli, ja lisäpisteyrityksen onnistuessa lukemat olivat 0-8.

Ladyt eivät kuitenkaan suostuneet lannistumaan. Aloituspotkun palautuksissa palloa saatiin tuotua Jenni Kuitusen upeilla suorituksilla puolenkentän tuntumaan, josta kotijoukkueen hyökkäyksen oli hyvä aloittaa eteneminen. Bouncersin hyökkäys tuntui muutenkin kunnostautuneen tähän otteluun, sillä kauden aiempiin peleihin verrattuna hyökkäys pääsi etenemään jo hieman paremmin niin juoksu- kuin heittopeleilläkin. Roostersin puolustus pelasi tasaisen varmasti ja sai pidettyä Bouncersin hyökkäyksen pitkät draivit kurissa. Anri Vartiainen rankaisi Lady B:n puolustusta kuljettamalla pallon maaliin, lisäksi lisäpisteyrityksessä heittopeli osui ja upposi. Bouncersin hyökkäys ei ehtinyt kauaa kentällä rullata, kun Roostersin puolustus oli valppaana ja otti syötönkatkon. Hyökkäysvuoron muuttuminen Roostersille johti Iia Rantalan touchdowniin.

Lukemien ollessa Roostersille 0-22 sai Bouncers avattua kautensa maalisaldon. Pelinrakentaja Miia Liukkosen ja laitahyökkääjä Marleena Himasen heittopeliyhteistyöllä edettiin vastustajan maalialueelle asti, ja peli tasoittui lukemiin 6-22. Tästä Ladyt saivat uutta puhtia peliinsä, mutta rutinoitunut pitkän historian omaava Roosters pystyi laittamaan puolustuksessa kapuloita Bouncersin rattaisiin ja puolestaan hyökkäyksellään vietyä palloa niin heitto- kuin juoksupelienkin voimin kohti mikkeliläisten maalialuetta. Puoliajalle mentäessä tilanne olikin jo ”lopullisen tuntuisesti” 6-42.

Hyvistä yrityksistä huolimatta Bouncers ei saanut vietyä palloa uudelleen maalirajan yli. Roosters eteni Anri Vartiaisen linjanläpijuoksulla ja Sini Virtasen heittopelillä kotijoukkueen puolustuksen läpi, ja peli päättyi lopulta lukemiin 6-56.

Häviöstä huolimatta pelinjälkeiset tunnelmat olivat innostuneet; saatiinhan pelissä tehtyä kauden ensimmäinen maali, ja Ladyjen peli joukkueena otti reippaita askeleita eteenpäin. Lady Bouncersin puolelta pelissä palkittiin onnistuneista suorituksista laitahyökkääjä Marleena Himanen sekä puolustuksen linjapelaaja Tiina Teinilä.

Lady Bouncersin päävalmentaja summaili ottelua illan hämyssä seuraavasti:

”Itse pelissä joukkueen ilme alkoi olla sitä mitä se oli viime kesänä  peleissä. Iloista tekemistä loppuun asti. Tuli hyviä onnistumisia kaikilla osa alueilla, mutta se ei vielä riittänyt kukistamaan varmaa, kovatasoista Roosters joukkuetta, joka rutinoidulla ja osaavalla pelillä vei selvästi pelin.

Saatiin uusia yrityksiä, puolustus pystyi pitämään ajottain mallikkaasti Roosters -hyökkäyksen pelejä aisoissa ja se että maaliton putki saatiin heittopelin päätteeksi katkaistua luovat uskoa tämän joukkueen tekemiseen. Hyvällä asenteella ja iloisella mielellä joukkue pyrki pelaamaan ja tämän se tekikin.”


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän