Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Ottelu Savon herruudesta

02.07.2013

Sunnuntaina 7.7 ratkaistaan Savon herruus amerikkalaisessa jalkapallossa kun Mikkelin Bouncers kohtaa Kuopio Steelersin tämän kotikentällä Väinölänniemen stadionilla. Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin vain kerran harjoitusottelussa.

Bouncersilla on tilillään kaksi voittoa ja yksi tappio. Joukkue aloitti kautensa voitoilla Panthersista (7-0) ja Helsingin East City Giantsista (24-16) mutta joutui viime viikonloppuna taipumaan kotonaan Sun Citylle (13-20).

Steelers aloitti kautensa häviöllä Hangossa Sun Citya (29-23) vastaan mutta voitti sen jälkeen Wolverinesin Helsingissä (19-0) ja Lahden Panthersin kotonaan selkein numeroin 76-0. Maaleissa tämä tarkoittaa hurjaa 11-0 tulosta.

Kuuden ottelun runkosarjassa tuleva peli on elintärkeä kamppailussa puolivälieräpaikasta. Steelers ylsi viime kaudella välieriin kun taasen Bouncersin matka pysähtyi puolivälieräotteluun Vaasassa.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän