Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Savon herruus jäi Kuopioon

07.07.2013

Bouncers ja Kuopion Steelers kohtasivat sunnuntaina ensimmäisen kerran virallisessa ottelussa joka päättyi Steelersin selkeään 57-6 voittoon (maalit 8-1). Steelers oli hoitanut kotiläksynsä huolella ja onnistui tylsistyttämään Bouncersin vahvan juoksupelin heti alkuminuuteista lähtien. Heittopelien syötönkatkot vaikeuttivat peliä entisestään. ”Steelers oli parempi jokaisella osa-alueella. Osa pelaajistamme pelasi omalla tasollaan mutta valmistautumisemme peliin ei sujunut parhaalla mahdollisella tavalla poissaolojen takia” myöntää Bouncersin hyökkäyksen koordinaattori Pekka Laatunen.

Ottelun parhaina pelaajina Bouncersista palkittiin hyökkäyksen linjamies Paavo Korhonen ja puolustuksen laitapuolustaja Heikki Vänttinen.

Bouncersin kausi jatkuu ensi sunnuntaina vierasottelulla Lappeenrannan Rajaritareita vastaan.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän