Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Lady B ottaa mittaa Steelersin naisista sunnuntaina

11.04.2014

Mikkelin Kalevankankaan kuplahallilla on tulevana sunnuntaina 13.4. luvassa rytinää ja kolinaa, kun kaarevan katon alla kohtaavat Lady Bouncers sekä Steelersin naisten joukkue. Lady Bouncers oli viime kesänä mukana auttamassa lajin rantauttamisessa Kuopioon ja nyt rymisteltävä harjoitusottelu (scrimmage) on jatkoa yhteistyölle. Vaikka kyseessä on harjoitusottelu, ei kentällä mennä täysin samalla käsikirjoituksella kuin oikeissa otteluissa vaan sovelletuilla säännöillä. Kohtaamisen pääasiallinen tarkoitus on saada uusille pelaajille pelikokemusta alle ennen kesällä eteen tulevia tosikoitoksia.

Steelersin naiset lähtevät tulevalla kaudella ensimmäistä kertaa pelaamaan kontaktilla varustettua jefua. Aivan nollasta ei porukka ole soikean pallon pariin lähtenyt, sillä taustaa Steelersin naisilla löytyy lippupallon puolelta. Myös Lady Bouncersin riveissä on monia pelaajia, joille sunnuntainen kohtaaminen on ensimmäinen varsinainen kosketus amerikkalaisen jalkapallon saloihin niin, että vastapuolella on muita kuin oman joukkueen pelaajia. Lady Bouncersille kausi 2012 oli ensimmäinen lajin parissa.

Scrimmagea seuraamaan on myös yleisöllä vapaa pääsy. Lady Bouncers – Kuopio Steelers Mikkelin kuplahallilla sunnuntaina 13.4.2014 klo 13 – 15.00.

http://www.steelers.fi/rosteri/naiset/


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän