Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Lady Bouncersin kotiavaus sunnuntaina

19.05.2014

Naisten amerikkalaisen jalkapallon 1.divisioonan kausi pyörähti viime viikonloppuna käyntiin ja samalla myös mikkeliläisjoukkue Lady Bouncers aloitti kauden 2014 urakkansa. Porvoossa käydyssä kamppailussa pisteet jäivät rikastuttamaan emännöineen joukkueen Butchersin saldoa tiukkaakin tiukemmalla 6-0 lopputuloksella.

Tulevana sunnuntaina 25.5. klo 12.30 Ladyt pääsevät itse emännän rooliin kotiavauksessaan She-Wolvesia vastaan. Joukkueet kohtasivat viimeksi vuonna 2012 molempien pelatessa tuolloin vielä SM-sarjassa. Pelin päätteeksi susilauman päänahka jäi Mikkeliin ja lienee itsestään selvää ettei kotiedusta nauttiva mikkeliläisjoukko helpolla päänahkaa takaisin luovuta.

Kaudella 2013 joensuulainen She-Wolves esitti vahvoja otteita 1.divisioonassa, sijoittuen lopulta pienen marginaalin myötä sarjan kakkoseksi. Joensuulaisten kausi alkaa tositoimilla vasta Mikkelin ottelussa, sillä 1.pelikierroksen ottelu Indiansia vastaan tuomittiin kouvolalaisten luovutuksen myötä suoraksi voitoksi She-Wolvesille.

Wolvesin syömähampaat tulevaan otteluun lienevät maajoukkueestakin tuttu RB Jenni Lindén sekä joensuulaisten pelirakentajana toimiva Inka Pippuri. Vastuu pistetehtailusta näyttää edelliskaudella levänneen vahvasti näiden nuorten naisten harteilla ja odotettavissa on She-Wolvesilta vahvaa juoksupelaamista. Ei myöskään pidä erehtyä kuvittelemaan, että joensuulaisten puolustus jäisi hyökkäyksen varjoon. Edelliskaudella koko alkukauden ajan Wolvesin puolustus piti toiset joukkueet alle 20 pisteessä per peli.

Mikkeliläisnaiset saivat sarjan avausottelussa porvoolaisia vastaan pelinsä rullaamaan tasaisesti ja varmasti. Menneenä sunnuntaina vahvalla pelipäällä olleet Iida Kaarlakoski ja Maiju Gustafsson näyttelevät suurta roolia mikkeliläisten hyökkäyksessä myös tulevassa kamppailussa. Puolustuksen osalta Ladyjen rosteri on kokenut edelliskausiin paljon uudistumista, mutta viime sunnuntain kamppailu osoitti, että uudet pelaajat ovat lunastaneet paikkansa pelaavasta kokoonpanosta odotusten mukaisesti.

Otteluun on vapaa pääsy ja paikalla on ottelukuuluttaja, jotta myös lajiin perehtymättömän yleisön on helpompi seurata pelin kulkua. Joukkueen kuulumisia voi seurata mm. Bouncersin nettisivuilta www.bouncers.fi.

Naisten amerikkalaisen jalkapallon 1.divisioonaa Mikkelissä
Sunnuntaina 25.5.2014 Urpolan tekonurmi
Klo 12.30 Lady Bouncers – She-Wolves Joensuu
Otteluun on vapaa pääsy


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän