Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Ladyt ryöväsi pisteet Hämeenlinnassa

07.06.2014

Lady Bouncers suuntasi lauantain ottelussaan bussin keulan kohti Hämeenlinnaa. Huskiesin pelaajamateriaalin laajuus ei tällä kertaa ollut voiton takeena, vaan savolaiset olivat tylyjä vieraita jättäen kotijoukkueen vaille maaleja ja korjaten sarjapisteet kotiinviemisiksi lukemin 0 – 44 (0 – 24).

Sadekelissä käydyssä ottelussa molempien hyökkäyksien painopiste oli juoksupeleissä. Anu Hakkaraisen loukkaantuminen vei hämeenlinnalaisten hyökkäykseltä pohjaa ja viimeinen kolahdus kotijoukkueen kannalta oli Hakkaraisen loukkaantumisen jälkeen pallon varteen passitetun kakkospelinrakentajan kokiessa saman kohtalon.

Lady Bouncersin maaleista vastasivat Miia Liukkonen, Iida Kaarlakoski sekä Maiju Gustafsson.

Mikkeliläisten parhaina palkittiin laitahyökkääjä Sanna Toivanen ja puolustuksen linjapelaaja Katja Holopainen.

Seuraavan kerran Lady Bouncers taistelee sarjapisteistä lauantaina 14.6. Kouvolassa Indiansin vieraana.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän