Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Finaalikamaa

16.08.2014

Launtaina 15.8 Bouncers isännöi 3-div välieräottelussa Raisio Oakmeniä ja voihan pojat olipahan kova vääntö. Tammimiehet tulivat kovalla asenteella, aivan toisella meiningillä kuin heinäkuun runkosarjan ottelussa ja pistivät pystyyn apocalyptisen taiston. Onneksi muutama portsarilauman jäsen lienee käynyt kakkoshommissa metsureina, joten loppujenlopuksi tammimiehet kaadettiin 25-6.

Ottelun alkuun Oakmenin hyökkäyksen linja dominoi, heidän hyökkäyksensä edeten pieniä katkoksia lukuunottamatta kohti Bouncerspäätyä. Toisella hyökkäysvuorolla noin 30yrd heittopelillä suoraan maalialueelle tammimiehet menivät johtoon, lisäpiste blokattiin – tilanteeksi 0-6. Pelinrakentajamme Henri Heiskanen #86 pieksi hyökkäyksestään kaiken irti seuraavalla draivilla, omalta 20yrd linjalta kuudella pelillä pohjiin – viimeistelijänä päivän hahmo, hyökkäyksen parhaan pelaajan palkinnon pokannut Olli Karhu #87 Henkan hienosta heitosta, päälle Ollin lisäpistepotku 7-6. Toisella neljänneksellä ”tammimiehet” etenivät jälleen red-zonelle. Portsaripuolustus sai kuitenkin etenemisen pysäytettyä ja vieraat virittelivät kenttäpotkumaalia. Oakmenin snappi kuitenkin hieman epäonnistui ja portsaripuolustus kerkesi taklaaman holderia, jolta pallo lipesi pelattavaksi, soikion nappasi kainaloonsa puolustuksen parhaana palkittu Ville Roponen #11 joka näytti alkuun vastustajille kengänpohjiaan ja loppuun kantoi vastustajan selässään maalialueelle. Tähän päälle onnistuneesti pelattu lisäpisteyritys, vastaanottajana Tuomas Karhunen #16 ja tilanteeksi 15-6. Ensimmäisen puoliajan lopussa ”tammimiehet” etenivät jälleen kerran portsaripuoliskolle, pelaten pariin otteeseen onnistuneesti neljännen yrityksen. Onneksemme Vesa Kortelainen #90 nappasi syötönkatkon ja palautti sen noin 40yrd linjallemme. Ekaa puoli-aikaa jäljellä 1.09. Muutamalla pelillä etenimme vastustajan 25 yrd linjalle, johon vastustja onnistui meidät pysäyttämään. Kellossa neljä sekunttia jäljellä ja kehiin kukas muu kuin Olli Karhu #87 ja 41yrd kenttäpotkumaali päätti puoliajan 18-6 lukemiin.

Toisen puoliajan alkuun Mikko Seppänen #85 palautti aloituspotkun noin puoleen kenttään. Henkka johdatti joukkonsa maltillisesti pitkään draiviin hakien uudet, uusien perään. Loppuun Ollin kiertopeli ja onnistunut lisäpistepotku 25-6. Tämän jälkeen portsarilauma keskittyi Oakmenin hyökkäyksen pysäyttämiseen ja pelikellon kuluttamiseen.

Portsarit kiittää Oakmeniä äärimmäisen kovasta vastuksesta ja rehdistä pelistä. Hieno taistelu hienolta joukkueelta, Raisio olisi varmasti ansainnut finaalipaikan yhtä paljon kuin kotijoukkue – nyt vaan jefu-jumalat hymyilivät Bouncersille. Jälleen kerran kerran portsarilauman yhteishenki toi tulosta, vastustaja eteni ottelussa kotijoukkuetta enemmän – mutta ratkaisupaikoissa, sekä hyökkäyksen että puolustuksemme tahtotila vei joukkueen onnistumisiin oikeilla hetkillä. Valmennusjohto ei voisi olla ylpeämpi joukkueestaan ja laidalla jännittänyt isä-hahmo KT antoi ’maltillisen’ hyväksynnän lopputulemalle.

Bouncers ansaitsi itselleen finaalipaikan ensi lauantaiksi ECG:tä vastaan, ja karsintaottelun seuraavalle viikonlopulle. Suurkiitokset täpötäydelle kotikatsomolle hurjasta kannustuksesta, hieno iltapäivä savolaisen jenkkifutiksen parissa.

Kuvia pelistä: http://markusvaisanen.kuvat.fi/#/kuvat/Asiakaskuvat/bouncer+vs+raiso/


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän