Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Portsareiden kausi päättyi nousukarsinnan voittoon!!!

30.08.2014

Launtaina 30.8 Mikkelin Bouncers isännöi Sipoo Bulldogseja urpolan tekonurmella. Kyseessä ottelu, jonka panoksena oli oikeus pelata SAJLn 2-divisioonassa kaudella 2015. Jo alusta oli selvää että Sipoo tuli taistelemaan paikastaan, marssittamalla reilun parikymmenen pelaajan rosterin kentänlaidalle. Viime lauantain Tinamaljan voitto vei veronsa portsareiden joukkiosta, hyökkäyksen linjassa oli pukeissa kaksi varsinaista pelaajaa pukeissa, yhteensä parisenkymmentä pelaajaa – suurinpiirtein tasoissa siis miehitysten osalta. Jälleen kerran siis vastuuta tarjolla joka ukolle, ja hienosti portsarilauman jäsenet moisen kantoivat. Ääriään myöten täynnä pullistellut urpolan katsomo sai todistaa timantin-kovaa puolustusten taistoa, jossa pidemmän korren veti Bouncers. Lopputulos 13-3 portsareille, kauden päätös siis voitto ja ensi kesänä sarjaporras vaihtuu ylempään.

 

Ensimmäisellä neljänneksellä Bouncers sai hienon kenttäaseman Bulldogien puntinpalauttajan tipauttaessa pallon portsaritillauksen seurauksena. Parinkympin linjalta heti alkuun heitto maalialueelle, linjatuomarin näyttäessä maalia – tuomariston keskustelujen jälkeen tuomio oli kuitenkin epäonnistunut heitto. Heti toisen neljänneksen alkuun Sipoo meni 0-3 johtoon noin 30yrd kenttäpotkumaalilla. Tästä pelinrakentajamme Henri Heiskasen joukot saivat virtaa ja painelivat aloituspotkun jälkeen omalta kolmeltakympiltä pohjiin, loppuun Henkan viimeistely QB keep. Puoliajalle portsareiden 6-3 johdossa.

 

Toisen puoliaika alkoi portsareiden palautuksella, Tuomas Karhunen #16 palautti pallon noin 40yrd linjallemme, josta Henkka johdatti joukkonsa maalintekoon. Melkein koko pelin kentällä raatanut Mikko Seppänen #85 koppasi neljäkymmentä-jaardisen Henkan heiton noin vitosen viivalla, pysyi kentänpuolella väistäen vielä pari taklausta heittäytyen maalialueelle – selkeää hailaitti materiaalia. Päälle Olli Karhun #87 potku ja tilanteeksi 13-3. Pelin aikana nähtiin portsareilta vielä kolme epäonnistunutta kenttäpotkumaalia, joista kaksi meni ohi ja yhden Sipoo sai blokattua ja yksi intteri parin jaardin linjalla. Ylipäätään Bulldogs puolustus pelasi hienon ottelun, pitäen numerot tasaisina. Hyökkäyksemme parhaaksi valittiin keskushyökkäjämme Ilkka Jämsä 133yrd 23 yrityksellä.

 

Tämän päivän sankari oli kuitenkin portsaripuolustus, huhujen mukaan viimeisen pelinsä tänään pelanneen kapteenimme Vesa Kortelaisen #90 joukkio piti vieraiden hyökkäyksen kurissa ja herran nuhteessa. Yhtä pitkähköä kenttäpotkumaaliin päättynyttä draivia lukuunottamatta, puolustuksemme sai hiottua Bulldogsin hyökkäyksen raateluhampaat pois. Puolustuksemme parhaana palkittiin tänään huikean ottelun pelannut Ville Roponen #11, joka tuntui olevan jokaisessa tilanteessa mukana – inttereitä / maahanlyötejä / taklauksia.

 

Hyökkäys myy liput, mutta puolustus voittaa pelit – niin kävi tänäänkin. Vaikkakin laidalla pullisteli kauden ennätysyleisö, Bouncers piti päänsä kylmänä pelaten viisaasti ja vain voitto mielessään. Pelin jälkeisessä, paikallislehti Länsi-Savon haastattelussa totesimmekin: ”se ei ollut kaunista, vaan tarkoituksenmukaista”. Ei liene väärin sanoa kauden olleen portsari-vinkkelistä katsottuna täydellinen (10-1) rekordi ja kolmen viimeisen suurten panosten otteluiden voitto, tämä kaikki tehtiin joukkueena. Kauden teema, ennen harjoituskauden alkua oli palauttaa ilo Mikkelin jenkkifutikseen – peleissä kasasta nousi portsarilauman jäseniä naama virneessä, tässä on lopputulos.

 

Bouncers kiittää kaudesta runsaslukuista fanijoukkoaan ja taustaryhmää. Syksyllä ohjelmassa on vielä try-outit, joissa pyrimme saamaan lisää pelaajia tähän hienoon joukkueeseen. Valmennus kiittää kapteenistoa esimerkillisestä toiminnasta kauden aikana ja jokaista yksittäistä pelaajaa niistä hikipisaroista joita sekä peleissä, että harjoituksissa on vuodatettu. Jokainen portsarilauman jäsen antoi varmasti kaikkensa joukkueelle, valmennus ei voisi olla ylpeämpi näistä herroista. Tilanteen ja ajatusten hieman tasoituttua, julkaisemme hieman kattavamman katselmuksen kaudesta ja kerromme päätöstilaisuudessa palkitut perusteluineen.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän