Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Runkosarja päätökseen kotivoitolla

03.08.2014

Bouncers sai 2.8 lauantaina, runkosarjan viimeiseen taistoon vieraakseen Kotka Eaglesin. Joukkueet kohtasivat kesäkuussa edellisen kerran portsareiden viedessä voiton, jo silloin annoimme kovan respektin vastustajallemme ja tiedossa oli heidän pelinsä kehittyminen. Kyseessä oli myös kuudes peli yhtä moneen viikkoon portsarilaumalle, joten kamppeet niskaan ja kentälle kolistelemaan. Kotkat tarjosivat äärimmäisen kovan vastuksen pelin pysyessä jännittävänä loppuhetkiin saakka, lopputulos 24-6 ja pisteet jäivät savoon.

 

Heti ensimmäisellä hyökkäysvuorolla pelinrakentajamme Henri Heiskanen #86 marssitti joukkonsa kentänmitan vastustajan 12yrd linjalle. Erinomaisesti pelannut kotkalaispuolustus kuitenkin nappasi toisella yrityksellämme intterin maalialueella. Ensimmäinen pistesuoritus nähtiin kolmannen hyökkäysvuoromme päätteeksi, hyökkäyksen parhaana palkitun RB Janne Tissarin #30 kantaessa pallon maalialueelle 6-0. Toisella neljänneksellä kotkat yrittivät pitkähköä heittoa, ja Ville Roponen #11 nappasi syötönkatkon noin 2yrd omalta maalialueeltamme. Henkka joukkoineen kentälle, todella tukalaan tilanteeseen. Jälleen kerran hyökkäyksemme linja näytti kovuutensa, Henkan äärimmäisen fiksujen pelivalintojen kautta pääsimme ahdingosta noin 20 yrd linjalle – perään kaksi huikeaa heittoa ja Mikko Seppänen #85 tuuletteli maalialueella. Tähän päälle onnistuneesti pelattu lisäpisteyritys ja puoliajalle lukemin 14-0.

 

Toinen puoliaika pelattiin juoksevaa aikaa, upeaa peliä esittänyt Eaglesin pelintakentaja joutui jättämään leikin kesken toisen neljänneksen lopussa – portsarit toivottavat pikaista paranemista ja pidämme peukkuja että herra on pelikuntoinen jo seuraavaan matsiin! Tästä huolimatta kotkat etenivät hyökkäyksessä mallikkaasti, painuen parilla pitkällä juoksupelillä vastustamattomasti maalialueellemme – lisäpisteyrityksessä ärsytetty puolustuksemme iski pallon irti ja Pasi Harmoinen #13 nappasi soikion kainaloonsa juosten yleisön mylviessä kentänmitan, tilanteeksi siis 16-6. Jälleen kerran, tilanteen tiukentuessa portsarilauma tunki isompaa pykälää pesään.  Pitkän potkunpalautuksen jälkeen Henkka vyörytti joukkonsa maalintekoon, viimeistelijänä Tuomas Karhunen #16 noin 25yrd reverse pelillä Paavo Korhosen #66 blokatessa kaiken vääräpaitaisen Tumen tieltä. Päälle onnistuneesti pelattu lisäpisteyritys 24-6. Puollustus piti kotkien etenemisen ottelun loppuun kurissa, puolustuksen parhaana palkittiin Joel Kaarna #57.

 

Aivan ottelun lopussa tapahtui harmittomassa tilanteessa äärimmäisen ikävä loukkaantuminen, iki-aikainen kapteenimme ja suurin liiderimme Kai Turpeinen #69 sai tällin jalkaansa eikä pelaa loppukaudella. Portsarilauman yhteishengestä kertonee seuraava: pelaajat päättivät välittömästi että jokainen downi tästä eteenpäin kaudella pelataan KT:lle – ja me tullaan sitten kovaa.

 

Bouncersin kausi jatkuu 16.8 kotona välieräpelillä Raision Oakmeniä vastaan, tervetuloa kannustamaan sankoin joukoin!


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän