Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Ladyjen voittoputki sai jatkoa

14.07.2015

Sunnuntaina 12.7. pelatussa naisten 1. divisioonan jenkkifutisottelussa Mikkelin Lady Bouncers otti jo neljännen peräkkäisen voittonsa, kun vieraileva joukkue Helsingin Wolverines Ladies kaatui 26-0 tuloksella. Puoliajalle mentäessä tilanne oli 0-0. Pelin tiukin vääntö suoritettiinkin ensimmäisellä neljänneksellä jolloin Wolverinesin puolustus ja kovat taklaukset koettelivat Bouncersien hyökkäystä. Etenkin numerolla #11 pelaava Emmi Järn ikuisti itsensä Lady Bouncersien lihasmuistiin 18:lla taklauksella. Hyvänä kakkosena Wolverinesin taklaustilastoissa Järnille seuraa piti #51 Nina Toiviainen kymmenellä taklauksellaan.

Toisella puoliajalla sai Wolverines tuta Bouncersien hyökkäyksen voiman kun #88 Sanna Toivanen pinkoi kaksi maalia kolmannella neljänneksellä, sekä yhden maalin neljännellä, sinetöiden näin nimiinsä yhteensä 194 edettyä jaardia, joka vastasi Wolverinesien pelin jaardien kokonaissaldoa (132 juosten, 62 heitosta). 139:lla edetyllä jaardilla heti Toivasen perässä keltamustissa pinkoi #83 Marleena Himanen. Bouncersien puolustukselle harmaita hiuksia aiheuttanut #10 Anna Martola eteni juosten 84 jaardia paukutellen samalla nimiinsä 9 taklausta, mutta jääden silti pelin tilastoissa kakkoseksi joukkuesisarelleen Järnille joka eteni juosten 47 jaardia sekä heitosta 50. Viimeisellä neljänneksellä Bouncersien #6 Maiju Gustafsson onnistui tekemään maalin sekä koko pelin ainoan lisäpisteen. #89 Laura Ainamo onnistui täydellisesti omalla tontillaan tehden komean QB-säkin ennen tuomarin viimeistä vihellystä.

Wolverinesin rosteriin tekivät varmasti myös lähtemättömän vaikutuksen Bouncersien #44 Minna Rossi 13:lla taklauksellaan, sekä #81 Jenni Miettinen seuranaan #85 Jenni Kuitunen, molemmat kymmenellä taklauksella. Voittonsa eteen Lady Bouncersit etenivät 53 jaardia heitosta sekä 372 juosten, kasvattaen pelin saldokseen yhteensä 435 edettyä jaardia.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän