Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Naisten kotiavaus sunnuntaina!

31.05.2016

Mikkeli Bouncers vs. Kuopio Steelers sunnuntaina 5.6.2016 klo 13 Urpolan tekonurmella

Lady Bouncers kohtaa kauden ensimmäisessä kotipelissä nuapurinsa Savosta. Off season -kaudella savottaret tapasivat yhteisen harjoituksen ja scrimmagen muodossa Kuopiossa, jossa molemmat joukkueet ajoivat rookieitaan sisään pelikuvioihin. Pelaajalistoja selatessa voimme huomata, että molempien joukkueiden kokoonpanoissa on säilynyt hyvä pohja ja innokkaita rookieita on lisätty molempien rostereihin. Kuopiolaiset ovat hioneet talven aikana hyökkäystään timantin kovaksi ja keskushyökkääjien pelikunto on huipussaan. Maininnan arvoisena vielä Steelerssin puolustus kokonaisuudessaan, mikä näytti ensimmäisellä kierroksella Saintsia vastaan kovat otteensa ja pysäytti vastustajan raudan lujana.

Mikkelin hyökkäys on vahvistunut vikkelillä ja ketterillä laitahyökkääjillä sekä keskushyökkääjillä talven aikana. Maalihanat aukesivatkin ensimmäisen kierroksen pelissä, joten apina voidaan heittää pois selästä. Puolustuksen kulmakiviin on hiottu lisää vahvoja ja kovia linjanaisia sekä tukimiehiä. Viime kaudella joukkueet kohtasivat Mikkelissä Steelerssin viedessä pisteet kotiin varmalla juoksupelillä ja kovalla tukimiesten toiminnalla. Kausi 2015 oli Steelerssille lopulta pettymys heidän hävittyään Hämeenlinnalle finaaliottelun viimeisillä sekunneilla tehdyllä maalilla. Bouncers puolestaan eteni välieriin, mutta putosi jatkosta hävittyään sarjan voittajalle, Hämeenlinnalle. Ottelusta on tulossa erittäin jännittävä, molempien joukkueiden janotessa kauden ensimmäistä voittoa! Lämpöä Urpolan jefu-pyhätöstä ei tule puuttumaan. Kumpi on janoisempi ja raivaa tiensä pisteiden makuun?!

Tervetuloa seuraamaan ottelua Urpolan tekonurmelle, Rinnekatu 10. Yleisöä palvelee kioski, kolikoita kannattaa ottaa taskun pohjalle. Peliin on vapaa pääsy.

-M.R


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän