Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

BOUNCERSIN MIESTEN JOUKKUE JATKAA KAKKOSESSA

29.09.2016

Mikkeli Bouncers miesten joukkue voitti 2-divisioonan kaudella 2016. Sitä kautta joukkueella olisi mahdollisuus nousta kaudelle 2017 1-divisioonaan. Olemme kuitenkin päättäneet jatkaa 2-divisioonassa.

Urheilullisesti 2-divisioona tarjoaa kaudella 2017 vähintään riittävästi haasteita. Jos ja kun ECG Helsingistä nousee 1-divisioonaan ja Kotka Eagles sekä Oulu Northern Lights nousevat 2-divisioonaan on kauden 2017 2-divisioonasta odotettavissa kuuden joukkueen tasainen sarja, jossa ei helppoja pelejä ole luvassa kenellekään. Sarjan voitosta huolimatta ei Bouncersin runkosarja 2016 ollut mitään voittokulkua, minkä voittotilasto 3-5:kin osoittaa. 2-divisioona on tällä hetkellä juuri oikea sarjataso joukkueelle.

Bouncersin pelaajarinki on vielä melko kapea: mikkeliläisiä aktiivipelaajia on noin 25 kpl. Lappeenrantalaistaustaisia pelimiehiä joukkueessa oli vuonna 2016 8 kpl. Farmiyhteistyö Savonlinna Towersin kanssa toi muutaman lisäpelaajan rosteriin ja yhteistyö jatkuu todennäköisesti myös kaudella 2017. 1-divisioonassa olevat joukkueet panostavat ulkomaalaisvahvistuksiin ja sarjassa menestyminen käytännössä edellyttääkin yhden yhdysvaltalais- ja lisäksi joidenkin eurooppalaisvahvistusten hankkimista.

Valmennuksessa jatkavat kaudella 2017 Esa Suhonen ja Mikko Hovi. Valmennuksen laatu on hyvällä tasolla, mutta molempien valmentajien vastikään saamat perheenlisäykset rajoittavat tulevalla kaudella valmennustyöhön käytettävissä olevaa aikaa. Harjoitusten laadun kannalta olisi tärkeää saada rinkiin lisää pelipaikkakohtaisia apuvalmentajia.

Seuran jatkuvuuden kannalta on junioritoiminta olennaisen tärkeää. Varsinaista junioritoimintaa on Bouncersissa tehty vasta kaksi vuotta. Kaudella 2016 kuusi Mikkelin U15-junioria pelasi 7vs7 –sarjassa yhteisjoukkueessa Kuopio Steelersin kanssa ja kaksi U17-junioria Jyväskylän Jaguaarien 7vs7 –joukkueessa. Tavoitteena on saada Bouncersin omia juniorijoukkueita osallistumaan SAJL:n alaisiin sarjoihin lähivuosina. Tämä edellyttää panostamista juniorivalmennukseen ja harjoitusolosuhteiden parantamiseen.

Jyrki Hämäläinen

Puheenjohtaja

Bouncers


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän