Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Bouncers voittoon Vantaan Taftista

20.06.2017

Lauantaina 17.6 Mikkeliläisjoukkueella oli vastassaan täysin uusi tuttavuus, Vantaan Taft. Tikkurilan urheilupuiston tekonurmella pelatussa ottelussa Bouncers kohtasi vantaalaiset ensimmäisen kerran seurojen historiassa.

Helteisessä säässä pelatussa ottelussa vierasjoukkue pääsi ensimmäisenä pisteiden tekoon, pelinrakentaja #87 Olli Karhun löydettyä laidasta vapaana #85 Teemu Puukan, joka kiinnioton jälkeen komeilla harhautuksilla karisti Vantaalaiset jaloistaan ja juoksi pallon pohjiin. Lisäpisteen onnistuttua tilanne 0-7.

Taft pääsi kuitenkin nopeasti kaventamaan tilannetta Bouncers-puolustuksen merkkausvirheestä ja pitkän heittopelin päätteeksi tilanne 6-7. Lisäpiste epäonnistui.

Ensimmäisellä puoliajalla Karhu löysi vielä vapaana WR #86 Henri Heiskasen, joka vei vierailijat 6-13 johtoon. Lisäpisteen onnistuttua tilanne 6-14.

Bouncersin hyökkäys pääsi vielä kerran ensimmäisellä puoliajalla kokeilemaan maalintekoa lähietäisyydeltä, mutta pistesuorituksia ei enää nähty.

Toisella puoliajalla Bouncers pääsi aloittamaan maalinteon hienolla Teemu Puukan reverse-juoksulla.  XP ohi ja tilanne 6-20.

Ensimmäistä peliään pelannut #99 Joonas Puolakka painostii koko pelin Taftin hyökkäyksen linjaa

Ensimmäistä peliään pelannut #99 Joonas Puolakka antoi painetta koko pelin ajan Taftin hyökkäykselle

Bouncers-puolustus tuli toiselle puoliajalle kovalla asenteella ja esti Taftin hyökkäykset kerta toisensa jälkeen. Puolustajista edukseen esiintyivät mm. nuori DE #99 Joonas Puolakka, kahteen suuntaan urakoineet #11 Ville Roponen, #7 Olli Korpelainen sekä S #37 Jesse Matiskainen.

Puukan tekemän TD:n jälkeen vierasjoukkueen peli vapautui ja pelinrakentajina sekä Karhu että Heiskanen pääsivät tekemään vielä maalit mieheen. Näinollen lopputulokseksi saatiin Bouncersin eduksi 6-32 voitto. Bouncers-hyökkäyksessä maalintekijöiden lisäksi onnistuivat RB:t #39 Samuli Peltonen ja #22 Ville Talasoja sekä hyökkäyksen linja, joka Talasojan kanssa teki Peltoselle hyvin tilaa edetä kentällä.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän