Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Lady Bouncers emännöi 1-divisioonan välieriä

22.08.2017

Lady Bouncersin välieräottelu järjestetään kotikentällä

Naisten amerikkalaisen jalkapallon 1-divisioonassa mikkeliläinen Lady Bouncers sijoittui runkosarjassa toiseksi ja näin ollen eteni välieriin sekä lunasti itselleen ottelun kotiedun. Välierät järjestetään tulevana sunnuntaina 27.8.2017 klo 17.30 alkaen Urpolan kentällä ja vastaan asettuu runkosarjan kolmonen, Raision West Coast Phoenix.

Joukkueet kohtasivat runkosarjan aikana kahdesti, aivan kesän alussa Bouncers kävi ryöstöretkellä Raisiossa ja kiikutti sarjapisteet mukanaan Mikkeliin lukemin 0 – 32 (0 – 20). Elokuun alussa Urpolassa käyty kamppailu päättyi niin ikään keltamustien voitonjuhliin, tällöin lukemin 26 – 0 (14 – 0). Lukemien taakse kuitenkin on mahtunut tiukkaakin tiukempia peliminuutteja, eikä West Coast Phoenix ole missään nimessä mikään ”läpihuutojoukkue”. Viimeisessä runkosarjan ottelussaan raisiolaisjoukko päihitti runkosarjan voittajajoukkue Tampere Saintsin 28 – 18 (0 – 12).

Mikkeliläisten joukkue on tilastollisesti reilusti niskan päällä, kotijoukkueen puolustus päästi vastustajat maalialueelle 66 pisteen arvoisesti, joka oli runkosarjan vähiten. Raisiolaisten maalialueelle parkkeerattiin runkosarjassa 128 pisteen arvosta. Hyökkäyspuolella mittasuhteet joukkueiden välillä ovat jotakuinkin samat; Bouncers nakutti sarjan aikana 202 tehtyä pistettä, mikä myös oli sarjan tehokkainta hyökkäyspeliä, kun taas WCP tehtaili pisteitä 114.

Kotijoukkueen riveissä on lähiviikkojen aikana jyllännyt flunssa-aalto, joka omalta osaltaan jättää lopulliseen kokoonpanoon kysymysmerkkejä. Viime ottelusta työesteiden vuoksi sivussa ollut pelinrakentaja Marleena Himanen #83 palaa johtamaan hyökkäystä ja Heta Timperi #82 palaa puolestaan laitahyökkääjän / keskushyökkääjän tontilleen. Raisiolaisten taklausvirettä tulee varmasti myös testaamaan mikkeliläisten hyökkäyksen väkivahva etenijä Emilia Kemppi #6.

Kuten runkosarjan ottelutkin ovat todistaneet, vierailijoiden vaarallisimpia pelaajia tulevat varmasti välierässäkin olemaan vikkeläkinttuinen pelinrakentaja Ronja Sulin #1, keskushyökkääjät Emmi Karru #16 sekä Annu Kainulainen #35 ja heittopelien ykkösuhkana Noora Railonmaa #80.

Naisten 1-divisioonassa runkosarjan voittaja etenee suoraan finaaliin ja välierät käydään toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneiden joukkueiden kesken. Sunnuntaina siis ratkaistaan kumpi joukkueista matkaa finaaliin 10.9.2017 Tampereen Saintsia vastaan.

Naisten amerikkalaisen jalkapallon 1-divisioonan välierät Urpolan tekonurmella sunnuntaina 27.8.2017 klo 17.30 alkaen. Vapaa pääsy, kahvio palvelee ottelun ajan. Kotijoukkue toivoo, että yleisö saapuisi katsomoon sankoin joukoin ja tottakai sonnustautuisi kannattamansa joukkueen väreihin.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän