Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Kiinnostaisiko kokeilla?

15.09.2017

Lokakuussa on mahdollisuus testata jenkkifutista ja täysin ilmaiseksi!

Bouncers järjestää avoimet treenit kaikille yli 18-vuotiaille miehille ja yli 16-vuotiaille naisille. Lajikokeilut ovat tiistaina 3.10. ja torstaina 5.10. klo 20.00 – 22.00 Kalevankankaan kuplahallissa. Treeneissä käydään läpi lajille tyypillisiä harjoituksia ja jokainen saa varmasti myös hien pintaan.
Erillistä ilmoittautumista ei vaadita. Varustaudu urheiluvaatteilla, nappiksilla tai lenkkarella ja vesipullolla ja tule mukaan treenaamaan!

Jenkkifutis on monipuolinen ja vaativa laji, joka antaa varmasti vähintään yhtä paljon kuin ottaa. Kentältä löytyy hyvin erilaisia pelipaikkoja, joiden pelaajilta vaaditaan monenlaisia ominaisuuksia. Jokainen lajista kiinnostunut ikään, kokoon tai urheilutaustaan katsomatta löytää varmasti oman paikkansa joukkueessa ja kentällä.

Junioreille järjestetään omat avoimet treenit myöhemmin lokakuussa.

Lisätietoja:

Facebook Mikkeli Bouncer
puheenjohtaja@bouncers.fi

Tutustu lajiin seuraavan videon avulla:


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän