Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Bouncers pelasi kauden ensimmäisen harjoituspelinsä

22.04.2018

Kuvaaja Poetus photo

Lauantaina 21.4 Bouncers hioi kuvioitaan Kotka Eaglesia vastaan. Tulevalla kaudella sarjaporrasta ylempänä pelaava Eagles oli hyvä harjoitusvastustaja ja molemmat joukkueet saivatkin paljon dataa siitä, mihin kauteen valmistavissa harjoituksissa pitää vielä keskittyä.

Kotkan väreissä nähtiin myös viime kauden Bouncersin paras puolustaja Erkko Saarinen.

Alla Bouncersin päävalmentaja Ilkka Jämsän ajatuksia scrimmagesta:

 

Saatiin kauden ekaksi peliksi todella kova vastus ja siihen nähden selviydyttiin hyvin. Molemmin puolin palloa näkyi, että päästiin pitkästä aikaan pelaamaan kunnolla. Tekemisen meininkiä oli todella paljon, mutta myös virheitäkin tehtiin. Kokonaisuudessaan jäi hyvä mieli pelistä. Erityisesti puolustuksen takakentän peliotteet ilahduttivat. Hyökkäyksessä nähtiin hienoa blokkaamista koko porukalla, vielä kun tarkennetaan blokkivastuut, niin tehdään itsellemme työ helpommaksi. Tästä on hyvä jatkaa!

 

Bouncers aloittaa kauden kotikentällään urpolan tekonurmella 19.5.2018 klo 12.00 Lohja Lionsia vastaan, tule kannustamaan kotijoukkue voittoon!


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän