Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Bouncers jälleen tyly isäntä

11.06.2018

Sunnuntaina 10.6. Urpolan tekonurmella Bouncersia vastaan asettui helsinkiläinen Wolverines Blue-joukkue.

Bouncers, joka edellisessä pelissään hävisi suurinumeroisesti Pori Bearsille, lähti peliin siipirikkoisena mutta sisuuntuneena. Ykköskeskushyökkääjä Samuli ”Smuuli” Peltosen loukkannuttua Bouncers-valmennus siirsi puolustuksesta #18 Erkka Korhosen keskushyökkääjän tontille Wolverinesia vastaan. Siirto kannatti, sillä Erkka juoksi pallon maaliin asti peräti neljästi.

#18 Erkka Korhonen tuntui välillä lentävän kentällä Kuva: Pietus Photo

Peli alkoi Wolverinesin potkulla jonka WR #85 Teemu Puukka palautti lähes puoleen kenttään. Neljä yritystä myöhemmin #18 Korhonen juoksi kolmannella kosketuksellaan palloon n. 30 jaardisen touchdownin. #3 Aleksi Liikasen lisäpistepotkun onnistuttua pelin tilanteeksi 7-0.

Wolverinesin seuraava hyökkäysvuoro tyrehtyi kolmeen yritykseen ja vielä lentopotkun aloitussyötön karattua Bouncers pääsi yrittämään maalia hyvästä kenttäasemasta, mutta hyökkäys vielä yskähteli tämän driven. Pallo vaihtoi taas omistajaa, mutta erinomaisesti puolustuksen linjassa koko pelin pelanneen #13 Pasi Harmoisen johdolla vierailijoille ei mahdollisuuksia annettu.

Wolverinesin erinomainen potkaisija potkaisi lentopotkun aina Bouncersin 20:n jaardin linjalle asti, josta kotijoukkueen seuraava hyökkäys lähti liikkeelle. Kolme yritystä myöhemmin #18 Korhonen löysi juoksulleen tilaa ja juoksi päivän toisen TD:nsä, jolla pituutta oli n. 65 jaardia. #Liikasen potku sisään ja kotijoukkueelle 14-0 johto.

Maalia seurannut aloituspotku olikin sitten erikoisempi. #3 Liikanen potkaisi korkean mutta lyhyehkön potkun, joka pomppasi vieraiden palauttajasta ohi ja Bouncerin #85 Teemu Puukka kiitti ja kumarsi vieden pallon vastustamattomasti maaliin ja tilanteeksi 20-0. #3 Liikanen potku sisään ja peli 21-0.

#19 Toni Pylkkänen ehti joka paikkaan ja #36 Alain Calderin pelasi erinomaisen pelin, Kuva Pietus Photo

Seuraavilla hyökkäysvuoroilla molempien joukkueiden puolustukset hoitivat hyökkäykset nopeasti pois kentältä.

Sen jälkeen Wolverines pääsi kaventamaan pitkien heittopelien päätteeksi pelin 21-6:een ja kun pelattu lisäpistekin onnistui niin ensimmäisen neljänneksen jälkeen peli 21-8.

Wolverines ei kauaa kerennyt juhlimaan, kun #18 Korhonen puhkaisi jälleen koko puolustuksen juosten puolesta kentästä maaliin asti. XP #3 Liikanen ja peli 28-8.

Vierailijat näyttivät saaneet energiaa hyökkäykseensä tekemänsä TD:n myötä ja etenivät pirteästi seuraavalla drivella, mutta sitten Bouncersin taklauskone MLB #33 Petri Vauhkonen nappasi vastustajan heitosta syötönkatkon ja palautti palloa pitkälle vastustajan päätyyn.

Hyökkäys kiitti ja 18 Erkka Korhonen kävi viemässä pallon jo neljännen kerran. XP #3 Liikasen toimesta taas sisään ja peli jo 35-8.

Seuraava vieraiden hyökkäysvuoro päättyi lentopotkuun, jonka kävi blokkaamassa DE #79 Juuso Hirvonen. Bouncers hyökkäys kiitti taas hyvästä kenttäsemasta ja pelinrakentaja #86 Henri Heiskanen löysi syvältä vapaana #85 Teemu Puukan joka otti pallon varmasti kiinni ja vei pallon maaliin tehden päivän toisen touchdowninsa. #3 Liikanen potku sisään ja tilanteeksi 42-8.

Bouncersin puolustus antoi kovan paineen Wolverinesin pelinrakentajalle läpi ottelun ja seuraavalla vuorolla vastustajat rähmäsivät pallon ja OLB #10 Marko Turunen pääsi peittämään pallon.

Bouncers hyökkäys ei jättänyt tätäkään hyvää kenttäasemaa käyttämättä ja seuraavaksi nähtiin pelin upein ”catchi” kun #3 Aleksi ”TD” Liikanen otti #86 Heiskasen heiton olkansa yli kiinni ja puski tiensä maaliin. Liikanen laittoi vielä potkun haarukkaan ja ensimmäisen puoliajan tulokseksi näinollen 49-8.

#3 Aleksi Liikanen ja Urpola Leap

Toinen puoliaika pelattiinkin sitten juoksevalla ajalla. Toisen puoliajan näyttävin suoritus oli pari pelinrakentajan säkitystäkin tehneen OLB #19 Toni Pylkkäsen komea syötönkatko.

Pisteet Mikkeliin lukemin 49-8.

Seuraavaksi Bouncers pelaa ensi sunnuntaina Jyväskylässä Jaguaareja vastaan.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän