Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Joukkueen liima – kapteenit!

13.07.2018

Lady Bouncersin kauden viimeinen peli pelataan sunnuntaina 15.7 Urpolan tekonurmella klo 12.00 alkaen. On aika esitellä vihdoin joukkueen yhteensitova voima eli kapteenit!

Kuluvalla kaudella Ladyjen rosterissa on pelannut n. 10 rookieta siinä missä kokeneimmat pelaajat virittelivät harttareitaan jo yhdeksättä kautta päälleen. Rookieiden opetellessa jefun saloja ja joukkueen toimintapoja on vanhemmille konkareille jo suurin osa asioista itsestäänselvyyksiä. Tässä kohtaa on kapteenien rooli joukkueen yhdistävänä tekijänä ja joukkuehengen luojana ollut erittäin isossa osassa!

Emilia Kemppi RB (/ LB)
Yksi hyökkäyksen kovimmista jaardinjyystäjistä pelaa toista kauttaan keltamustissa, mutta on hyvin nopeasti kasvanut yhdeksi joukkueen keskeisimmistä hahmoista ja pelannut itsensä suoraan Bouncereiden sydämiin. Kapteenin roolissa “Emppu” johtaa periksiantamattomalla asenteella ja on yhtenä joukkueen kokeneimmista pelaajista kova tekemään töitä yhteisten tavoitteiden eteen. “Luovuttaminen” ei kuulu Empun sanavarastoon.

Weird/funny fact: Empun pelirutiineihin kuuluu huolellinen ja toimintaan erittäin keskittynyt kynsienviilaus

Laura Pekkarinen DL (/ OL)
Puolustuksen linjassa pelaajavalmentajanakin toimiva “Pekkarinen” on hyökkäyksen kauhu. Äärettömän määrätietoinen pelaaja asettaa tavoitteensa korkealle ja tekee työtä niiden saavuttamiseksi. Seitsemän kautta jefukentillä voisi tiivistää lausahdukseen “vaikeuksien kautta voittoon”. Pekkarinen on osoittanut mitä kovalla työllä voi saada aikaan raivaten tiensä myös maajoukkueeseen. Kapteenina piiskaa niin itsensä kuin joukkueensa aina parhaimpaan suoritukseen.

Weird/funny fact: pelikenttien raivotar on äärettömän eläinystävällinen ja muuttuukin lässyttäjäksi kohdatessaan eläimiä. Ei tekisi pahaa kärpäsellekkään

Kapteenit valmiina rookiekasteeseen

Anni Laitinen LB (/ WR)
Kovan fysiikan ja luonteen omaava “Nanni” on kapteenina esimerkillinen treenaaja ja pelaaja. Puolustuksessa joukkuetta luotsaava pelaajavalmentaja antaa kaikkensa kentällä ja jakaa tietotaidosta joukkueelleen myös sen ulkopuolella. Nopeasti lukevana ja liikkuvana linebäkkerinä pelaava Nanni vaatii aina peli peliltä parempaa suoritusta kehittäen itseään ja joukkuettaan.

Weird/funny fact: kun Anni ei ole jefutreeneissä tai salilla, löytää hänet kalastushommista Puulalta

Jenni Kuitunen QB
Kuuden vuoden puolustuksen linebäkkerinä pelaamisen jälkeen, seitsemäs pelikausi toi toivottua uutta haastetta pelinrakentajan paikalta. Kurinalaisena treenaajana ja pelinrakentajana “Kuittinen” vaatii itseltään aina eniten, auttaen kanssapelaajiaan onnistumisiin. Jos Kuittinen ei löydä pelikirjasta virhettä, ei sitä ole.

Weird/funny fact: kuuden vuoden linebakkerinä peluun ja hyvinkin räiskyvän pelityylin (suunsoitonKIN) jälkeen Kuittinen on yllättänyt kaikki olemalla hyökkäyksessä rauhallinen ja johdonmukainen.

Merja Hölttä C
Lady Bouncersin joukkueenjohtajanakin toimiva “Mertsi” on nainen paikallaan niin pelikentällä centterinä kuin kapteenina. Hänellä tuntuu olevan aikaa kaikille ja rauhallisen olemuksen takaa löytyy “kaikki joukkueen puolesta” -asenne. Hyökkäyksen linjan pelaajavalmentajiin kuuluva Mertsi johtaa äidillisellä otteellaan pelaajia niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Weird/funny fact: sympaattisen “Mertsin” kotieläimien kokoelmaan kuuluu mm. (vähemmän sympaattisia) hämähäkkejä ja käärmeitä

Rookiet kastettu joukkueen jäseniksi

Kuluvalla kaudella kapteenit ovat olleet avainroolissa joukkuehengen luojina ja ylläpitäjinä, etenkin pelin kääntyessä tappioksi. Hyvä henki on pysynyt yllä joukkueessa ja sitä kautta taistelutahto on käynnistynyt uudelleen aina seuraavaan matsiin. Vaikka joukkuehengen ylläpitäminen on jokaisen joukkueenjäsenen tehtävä, ei sen säilyminen läpi kauden ole itsestäänselvyys varsinkaan lajissa, joka vaatii niin henkisesti kuin fyysisesti erittäin paljon. Joukkueen pitkän tähtäimen tavoitteissa, on me-hengen säilyttäminen tärkeässä roolissa. Kapteenisto onkin tällä kaudella paiskinut töitä ja näyttänyt myös esimerkillään mitä ja millaista asennetta jenkkifutarilta vaaditaan.

Kauden viimeiseen matsiin lähdetäänkin kapteenien johdolla hakemaan onnistumisia laajalla rintamalla ja hyvällä fiiliksellä ennen joukkueen siirtymistä jefu-kesälomalle. Tule kannustamaan Ladyja ja nauttimaan päivästä helteisessä Urpolassa!

Ladyt kiittämässä yleisöä kotipelin jälkeen


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän