Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Kokeile ja koukutu!

12.09.2018

Tervetuloa tutustumaan jenkkifutiksen saloihin tulevalla kaudella 10 vuotta täyttävän Bouncersin johdolla!

Syys- ja lokakuu ovat mahdollisuuksia täynnä hypätä mukaan uuden harrastuksen pyörteisiin. Jenkkifutiksen kokeiluillat ja avoimet treenit ovat tarkoitettu yli 16-vuotiaille miehille ja naisille. 

KOKEILUILLAT  tiistaina 25.9. ja torstaina 27.9. klo 20.00 – 22.00 Kalevankankaan kuplahallissa

Treeneissä käydään läpi lajille tyypillisiä harjoituksia, joissa jokainen saa varmasti myös hien pintaan. Varustaudu urheiluvaatteilla, nappiksilla tai lenkkareilla sekä vesipullolla, ja tule mukaan treenaamaan!

AVOIMET TREENIT  koko lokakuun ajan  tiistaisin ja torstaisin klo 20.00 – 22.00 Kalevankankaan kuplahallissa

Syyskuun kokeiluillat ja lokakuun avoimet treenit ovat täysin ilmaisia! Erillistä ilmoittautumista ei vaadita.

Jenkkifutis on monipuolinen ja vaativa laji, joka antaa varmasti vähintään yhtä paljon kuin ottaa. Kentältä löytyy hyvin erilaisia pelipaikkoja, joiden pelaajilta edellytetään monenlaisia ominaisuuksia. Jokainen lajista kiinnostunut ikään, kokoon tai urheilutaustaan katsomatta löytää varmasti oman paikkansa joukkueessa ja kentällä.

Tule testaamaan LIPPUPALLOA Bouncersin naisten avoimiin treeneihin! 

Syys- ja lokakuun ajan myös lippupallossa avoimet treenit maanantaisin klo 20.00-22.00 Kalevankankaan kuplahallilla! Mukaan juomapullo ja juoksuaskelta edistävät jalkineet (esim. napparit/lenkkarit).

Flagi eli lippupallo on amerikkalaisen jalkapallon kevyt versio, jossa ei ole kovaa kontaktia, estämistä tai taklaaamista. Pelaajalla on lippuvyö, jossa on muoviset liput lantion molemmin puolin. Lipun irroittaminen, liputtaminen, korvaa amerikkalaisessa jalkapallossa käytettävän taklaamisen. Tämän vuoksi lippupallo sopii kilpaurheilun lisäksi hyvin sekä koulupeliksi että vapaa-ajan harrastukseksi.

Lippupallo on hienoimmillaan huippunopeataktiikkapeli, jossa vaaditaan saumatonta yhteistoimintaa koko joukkueelta.

Nähdään treeneissä!


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän