Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Bouncers jälleen vahva kotona

28.07.2019


Bouncers kohtasi kotikentällään East City Giantsin Helsingistä lauantaina 27.7.
Helteisessä säässä pelattu ottelu oli etenkin Bouncersille tärkeä, sillä tappio olisi tiennyt hyvin haastellista tietä pudotuspeleihin.
Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli päättynyt ECG:n 60-35 voittoon ja näin ollen vierasjoukkue saapuikin Mikkeliin ennakkosuosikkina.
Helsinkiläisten erinomainen amerikkalaispelinrakentaja Sean Koski oli kuitenkin loukkaantunut edellisessä pelissä, mikä näkyi vierailijoiden otteissa.

Bouncers saikin otteluun erinomaisen alun huimaan vireeseen äityneen #20 Chris Hallin juoksumaalilla ja kun vielä erinomaisen potkuvireen löytänyt #14 Mikko Koivisto potkaisi pallon haarukkaan kotijoukkue johti peliä 7-0.

Bouncers-puolustus aloitti myös hyvin, mutta seuranneessa lentopotkussa pallo kimposi palauttajalta vastustajalle ja ECG pääsi hyvästä asemasta jatkamaan hyökkäystään. Bouncersin DE #97 Oskari Vattu kuitenkin poimi keskushyökkääjältä pudonnen pallon ja pallo vaihtoi taas omistajaa.

Seuraavasta pistesuorituksesta kuitenkin vastasi ECG, RB #10 Markus Hyytinen kantoi pallon maaliin ja tilanne 7-7 onnistuneen lisäpisteen myötä.

Tasoituksen jälkeen Bouncers kuitenkin otti pelistä ohjat ja siirtyi ensin #20 Hallin juoksulla 14-7 ja sitten RB #30 Janne Tissarin juoksulla 21-7 johtoon, joka jäikin puoliaikatulokseksi.

Toisen puoliajan jälkeen Bouncers päästi ECG:n mukaan peliin onnistumalla rähmäämään jo toisen lentopotkun palautuksen. ECG kiitti ja kavensi QB #7 Niko Bredbackan heitolla, jonka koppasi maalialueella onnistuneesti #19 Tony Viksten. Tilanne 21-14.

Tämän jälkeen Bouncersin #20 Hall teki päivän kolmannen touchdowninsa ja Bouncersin johto ohi menneen lisäpisteen myötä 27-14.

Bouncers pääsi vielä viimeisellä neljänneksellä kaunistelemaan lukemia RB #39 Samuli ”Smuuli” Peltosen uran ensimmäisellä touchdownilla, jossa avittamassa oli komeasti hyökkäyksen linja ja eritoten #70 Kari Partanen.

Peli Lopputulos 34-14 Bouncersille. Pelin parhaina palkittiin kotijoukkueesta LB #31 Niko Boman sekä ECG:n WR/TE #49 Toni Pellinen

Bouncersin voiton myötä miesten 1-divisioonan tilanne on vähintäänkin mielenkiintoinen. Tulevana lauantaina Mikkeliin saapuva sarjakärki Kotka Eagles on varmistanut jo runkosarjan voiton ja viime viikonloppuna Bouncersin voittanut Pori Bears taas toisen sijansa. Seuraavista sijoista käydäänkin tiukka kamppailu, kun kaikki Bouncers, ECG sekä UNC ovat voittaneet toisensa kotonaan. Tämä tarkoittaa siis sitä, että UNC:n kohtalo on nyt Bouncersin ja ECG:n käsissä. Mikäli kummatkin voittaisivat ensi viikonlopun pelinsä, olisi UNC ulkona pudostuspeleistä.

Mikäli taas jompikumpi tai molemmat joukkueet häviävät pelinsä, ratkaistaan Porin ja Kotkan välierävastustajat nykyisillä säännöillä arvalla.

Mikäli haluat nähdä Bouncersin pudotuspeleissä, tule kannustamaan Bouncers voittoon ensi lauantaina kello 14 kun Urpolan tekonurmelle saapuu tähän mennessä voittamaton Kotka Eagles.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän