Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Bouncersille kauden avausvoitto

18.07.2019

Bouncers kohtasi lauantaina 13.7 Urpolan tekonurmella UNC Crusadersin.
Joukkueiden kauden toinen kohtaaminen oli sarjan jatkopelien kannalta tärkeä. Voitolla vieraat olisivat olleet neljän pisteen karkumatkalla Bouncersiin nähden ja vastaavasti Bouncers olisi voitolla mukana pudotuspelitaistelussa.

UNC vei kotonaan edellisen kohtaamisen selvin numeroin 40-8 ja lähtikin peliin selkeänä ennakkosuosikkina. Vaikka vierailla olikin runsaasti poissaoloja kokoonpanossaan, oli heille tullut kokoonpanoon myös kaksi Ranskalaisvahvistusta.

UNC aloittikin pelin vahvasti ja teki heti ensimmäisellä hyökkäysvuorollaan pitkän heittomaalin ja siirtyi johtoon.
Bouncersin hyökkäys kuitenkin vastasi päivän hahmon #20 Chris Hallin juoksulla ja kavensi tilanteeksi 6-7.
UNC nousi vielä kertaalleen johtoon, mutta Bouncers kiri tasoihin erinomaisella pelipäällä olleen pelirakentaja #86 Henri Heiskasen heitolla, jonka WR #3 Aleksi Liikanen vei maaliin.

Chris Hall oli pitelemätön UNC:tä vastaan
Kuva Pietu’s photo

Tämän jälkeen kuitenkin #20 Chris Hall siirsi kotijoukkueen johtoon peräti 96 jaardisella juoksumaalilla. Bouncers säilyttikin johtoasemansa pelin loppuun asti ja lopputulos oli Mikkeliläisille 41-30. Bouncers siis saavutti ensimmäisen 1-divisioonavoittonsa ja tarrasi kiinni viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Bouncersin hyökkäyksessä kunnostautuivat maalinteossa siis #20 Chris Hall, joka juoksi upeat 4 touchdownia (465 all-purpose jaardia) #3 Aleksi Liikanen sekä #14 Mikko Koivisto jotka tekivät maalit mieheen Heiskasen heitoista. Lisäksi Bouncersin koko hyökkäyksen linja onnistui erinomaisesti raivaamaan tietä juoksupeleille.

Kam Harris pysyi Bouncers-puolustuksen pihdeissä läpi ottelun
kuva Pietu´s photo


Puolustuksen puolella hienoja otteita #20 Hallin kahden syötönkatkon lisäksi näyttivät muun muassa tulokas takapuolustaja #17 Tino Virtanen, sekä koko Bouncersin tukimiesosasto: #10 Marko Turunen, #31 Niko Boman, #19 Toni Pylkkänen sekä #93 Ville Suomalainen. Tukimiesosaston kanssa yhdessä puolustuksen linja onnistui valmentajansa Juuso Rallin opeilla pysäyttämään UNC:n amerikkalaiskeskushyökkääjä Kam Harrisin juoksut, jolloin UNC oli pakotettu heittämään palloa enemmän.

Kuva Pietu´s Photo


Seuraavaksi Bouncers kohtaa vieraspelissä Porissa Bearsin Sunnuntaina 21.7 klo 17. Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli tasainen, mutta nyt Pori on vahvistunut etenkin keskushyökkääjäosastolla, joten tiukka iltapuhde on tulossa mikäli Bouncers mielii viedä pisteet kotiinsa.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän