Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Otteluennakko Bouncers vs. Crocodiles

24.07.2020

Jefukausi 2020 on ollut ja tulee varmasti olemaan koko kestonsa ajan poikkeuksellinen. Koronaepidemia pysäytti lajiharjoittelun lähes tyystin eikä yhteisiä joukkuetreenejä ehditty myllyttää ennen sarjastarttia kuin vajaat pari kuukautta. Ennen sarjojen käynnistymistä ilmoilla onkin paljon kysymyksiä; kuinka harjoittelua on pystytty toteuttamaan pitkän koronan tuoman tauon aikana? Kuinka rookiet eli vasta aloittaneet pelaajat on saatu poikkeuksellisissa olosuhteissa ajettua sisään lajiin ja pelisysteemeihin? Kuinka pelikirjoja päästään toteuttamaan kun koko kentällisen yhteissäveltä on ehditty harjoitella rajoitetusti?
 
Kysymyksiin saanemme vastauksia pelien alkaessa, mikä tapahtuu naisten 1.divisioonassa tulevana lauantaina 25.7.2020. Mikkelissä Urpolan tekonurmelle kirmailee takuulla kentän täydeltä intoa puhkuvia jenkkifutareita niin Lady Bouncersin kuin Seinäjoki Crocodilesinkin puolella, sen verran kuumeisesti kauden alkua on odotettu.
 
Keskinäisiä kohtaamisia Crocodilesin ja Lady Bouncersin välillä on nähty vuosien varrella aina kaudesta 2012, joka oli mikkeliläisille ensimmäinen sarjakausi kautta aikain. Kohtaamiset ovat olleet äärimmäisen tasaisia ja kääntyneet vuoroin kummankin joukkueen voitoksi.
 
Crocodiles naisten kauteen valmistautuminen on sujunut koronasta huolimatta hyvin uusien valmentajien kanssa. Joukkue sai puolustuksen valmentajakseen vanhan konkaripelaajansa Johanna Päkkilän ja päävalmentaja Jonathan Ahston lennätettiin Suomeen Iso-Britanniasta jo maaliskuussa. Joukkue on saanut paljon uusia pelaajia, mutta vanhoja osaajia nähdään myös kentällä. Pelinrakentajan rooliin astuu tällä kaudella Milla Joensuu #17. Tämän nuoren, mutta silti jo monta kautta pelanneen, naisen johtamistaitoja kannattaa seurata tarkasti! Puolustuksessa kannattaa seurata erityisesti toista kauttaan pelaavaa Kati Pulakkaa #7, jonka varmat taklaukset löytävät hyvin perille.
 
Mikkeliläisleirissä on niinikään puhaltaneet muutosten tuulet. Kuopio Steelersin luovuttua sarjapaikasta, on Pohjois-Savosta tullut aimo tukku vahvistuksia keltamustiin. Yhteiset leiritykset ovat hitsanneet maantieteellisesti laajalle levittäytyneen joukkueen askelmerkit kohdilleen ja osa pelaajista on sahannut kiitettävästi myös arki-iltoina paikkakuntien väliä. Hyökkäyksessä juoksukone Emilia Kemppi #6 on saanut seurakseen kaiman Kuopiosta, kun pelinumeron #10 pukee ylleen Vihantola. Tätä kombinaatiota, yhdessä pelinrakentaja Jenni Kuitusen #85 kanssa, kannattaa seurata ja valmistautua laskemaan myös edettyjä jaardeja.
Puolustuksessa tasaisen tuhoisaa jälkeä tulee tälläkin kaudella jyräämään linjassa Laura Pekkarinen #52.Se mitä Lurulta muille sattuu jäämään hoitunee takakentän varmoissa käsissä, jossa kokemuksellaan esimerkkiä näyttää mm. Anni Laitinen #19 ja Minna Rossi #74.
Peli on kauden ensimmäinen, joka näkynee jännityksenä. Molemmista joukkueista vahvuudeksi nostetaan monipuolisuus ja ottelun tuleekin ratkaisemaan se, kumpi kykenee pitämään pään kylmänä loppuun asti ja välttämään isot virheet puolustuksessa. Jännitystä ei pelistä varmasti tule puuttumaan!
 
Ottelutapahtumassa on selostus, joten vähemmänkin lajia seuranneet pääsevät lajin koukeroihin ja pelin kulkuun varmasti sisään. Myös kioski palvelee katsojia.
 
Lady Bouncers – Seinäjoki Crocodiles
LA 25.7.2020 klo 14
Urpolan tekonurmi
Vapaa pääsy!

Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän