Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Lady Bouncers emännöi sunnuntaina vieraita pohjoisesta

08.08.2020

Naisten amerikkalaisen jalkapallon 1.divisioonan intensiivinen runkosarja on saavuttanut jo puolivälin. Sunnuntaina 9.8. pelataan sarjan kolmas kierros, jolloin Mikkelissä, Urpolan tekonurmella, Lady Bouncers ja Northern Lights Oulusta asettuvat vastakkain.

Kotijoukkueella on allaan kaksi voittoa lyötyään niin Crocodilesin kuin Eaglesin, kun taas Northern Lights koki sarja-avauksessaan niukan 14-22 (6-14) tappion Kotka Eaglesille. Seuraavana viikonloppuna oululaisten peli rullasi jo eri malliin, kun Seinäjoki Crocodiles kaatui Pohjanmaan lakeuksilla 6-30 (0-8).

Vaikka menneitä muistava saakin tikusta silmään, arkistoista voinee kaivella edelliskauden kohtaamiset. Viime kesänä joukkueiden otettua yhteen Oulussa, kamppailu pisteistä kääntyi tiukasti mikkeliläisten hyväksi 28-34 (6-12). Toisessa kohtaamisessa Urpolan jefupyhätössä lukemat olivat Ladyjen hyväksi jo selkeät 36-12 (8-6).

– Kausi on lähtenyt liikkeelle suunnitellusti. Etenkin viimeisin peli Kotkaa vastaan osoitti, että joukkue on nivoutunut hyvin yhteen ja tahtotila tehdä onnistumisia yhdessä ja nimenomaan joukkueena on kova! Lady Bouncersin päävalmentaja Miia Liukkonen ynnää alkukautta yhteen.

Oululaisten leirissä COVID -19 tilanne on luonnollisesti tuonut omat haasteensa kevään joukkueharjoitteluun. Kesällä joukkue on päässyt hyvin treenaamaan ja joukkue on hitsautunut hyvin yhteen. Kauden teemana on nousujohteisuus.

Kysyttäessä millä eväin joukkueet lähtevät toisiaan haastamaan, kotijoukkueen leiristä veistellään: ”hyvä peliin valmistava viikko alle ja savolaista kieroutta päälle”. Oulussa puolestaan luotetaan omaan peruspeliin, jota muokataan vastustajan mukaan.

Erityisen kuumalla pelituulella mikkeliläisten leiristä vinkataan olevan rookiekauttaan pelaavan Anni Tuuren (DE) #54 ja Emilia Vihantolan (RB) #10. Toisella puolella palloa, vierasjoukkueesta, silmällä kannattaa pitää erityisesti Aino Lepojärveä #20, Natalia Blomsteria #87 ja Iida Kiviojaa #8.

Peliä selostamaan on saatu valjastettua jälleen supliikki moottoriturpa, joten katsomoon astellessa ei tarvitse murehtia pelin sääntöjen tai muiden muotoseikkojen tietopuutosta – kaikki oleellinen käy varmasti ilmi paikan päällä. Kioski palvelee koko tapahtuman ajan. Ottelun puoliajalla Mikkelin Voimistelijoiden cheerleadingjoukkue Rubies esittelee osaamistaan erilaisia stuntteja tehden.

Lady Bouncers – Northern Lights
Sunnuntaina 9.8. klo 14
Urpolan tekonurmi
Vapaa pääsy


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän