Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Lady Bouncersin rosteritilanne

06.11.2020

Naisten Vaahteraliigaan osallistuvien joukkueiden on aika julkaista vähintään 25 pelaajasopimuksen allekirjoittanutta nimeä rosteristaan. Bouncersin osalta tässä vaiheessa julkaistaan kaikki 31 nimeä, jotka sopimuksista löytyvät.

-”Osa sopimusneuvotteluista on vielä kesken ja toki tilaakin vielä rosterista löytyy. Joukkueen koko saa olla sen 45 pelaajaa ja tietenkin aina parempi, mitä enemmän vastuunkantajia porukkaan saadaan”, Bouncersin päävalmentaja Anni Laitinen summaa. Maantieteellisesti tarkastellen savolaista yhteistyötä henkivä joukkue näyttää jakaantuvan hyvinkin tasaisesti, 13 pelaajista tulee Kuopiosta, loput Mikkelistä.

Erityisen ilahtuneeksi Laitisen on saanut rosterin linjapelaajien määrä. -”Harvinaista herkkua, että tuoreita jalkoja on heittää molemmin puolin palloa linjoihin! Varsinkin hyökkäyksen puolella linjapelaaminen on ratkaisevassa roolissa pelien muodostumisen kannalta ja toki puolustuksessa käänteisesti, kuinka tehokkaasti saadaan vastustajan etenemisväylät tukittua ja peli tapettua linjaan tai parhaimmassa tapauksessa linjan taakse, myös tässä yhtälössä linjapelaamisella on iso vastuu.”

Joukkue pitää ensimmäisen yhteisen pelipaikkakohtaisen harjoituksensa Kuopiossa tänään perjantaina. -”Harjoittelu on edennyt suunnitelmien mukaan ja yhteisten leirityksien ja harjoituskertojen aikataulut lyöty pitkälti lukkoon”, Laitinen myhäilee tyytyväisenä. -”Hyvällä mallilla ollaan!”

Myös 2.divisioonaan Steelersin nimissä lähtevä joukkue rakentuu vähitellen molemmista kaupungeista tulevien pelaajien osalta, vaikkei rosteria sen osalta vielä vaaditakaan julki. Myös tuo porukka treenaa osittain yhdessä Vaahteraliigassa pelaavien naisten kanssa. Jos siis vielä mielii mukaan lajin pariin, voi sen rauhallisin mielin tehdä. -”Vaikka tulisi uutena mukaan, pelaamaan kyllä varmasti pääsee eikä toisaalta tarvitse jännittää, että joutuu heti hyppäämään korkeimmalle sarjatasolle, vaikka tulisi täällä Mikkelin päässä mukaan. Kaikille löytyy varmasti sopiva sarja ja edelleen otamme uudet lajin pariin tulevat avosylin vastaan, muistuttaa Laitinen.

Lady Bouncers rosteritilanne 6.11.2020

1. Asikainen Saara
2. Astikainen Tiina
3. Halinen Niina
4. Herrala Henna
5. Himanen Marleena
6. Hämäläinen Minttu
7. Jalassalo Anu
8. Janhunen Niina
9. Kemppi Emilia
10. Killenberger Anja
11. Kolkka Tiina
12. Koponen Noora
13. Korhonen Jonna
14. Korhonen Milla
15. Kosonen Minttu
16. Kuisma Hanna
17. Kuitunen Jenni
18. Laitinen Emmi
19. Landén Tiina
20. Lindholm Carola
21. Pajunen Anni
22. Pasanen Emmi
23. Pekkarinen Laura
24. Peura Kaisu
25. Rossi Minna
26. Sutinen Niina
27. Teittinen Anniina
28. Torssonen Paula
29. Tuure Anni
30. Vihantola Emilia
31. Voutilainen Janita


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän