Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Lady Bouncers vääntää sarjapisteistä kotikentällään West Coast Phoenixia vastaan

29.07.2021

Naisten Vaahteraliigan runkosarjan toinen kierros starttaa lauantain 31.7.2021 ottelulla Lady Bouncers (Mikkeli) – West Coast Phoenix (Raisio). Vierailijajoukkue WCP lähtee toisella kierroksella tavoittelemaan ensimmäisiä sarjapisteitään, Bouncers puolestaan starttaa uusintataistoihin tukevasti sarjakakkosena ja näin ollen selkeänä ennakkosuosikkina viikonlopun mittelöön.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Raisiossa päättyi 0-30 (0-30) lukemiin Bouncersin hyväksi. Nähtäväksi jää hakeeko pelinrakentaja Ronja Sulin #1 heitoillaan pääsääntöisesti Noora Railonmaata #80 ja jatkaako juoksujaardien puolella Emmi Karru #16 vastuun kantamista. Hyökkäyksen pelikirjaan on varmasti loihdittu lisäsivuja, sillä WCP:n kauden ainokainen touchdown syntyi kohtaamisessa Wolverinesia vastaan. Puolustuksen puolelta WCP:n takakentän Sini-Sofia Näreinen #9 sekä Jonna Veräjänkorva #17 ovat keikkuneet taklaustilastojen kärkisijoilla, jatkuuko vire vai nähdäänkö uusia pysäyttäjiä? 

Kotikentälleen pääsevä Bouncers lähtee taistoon edellisviikonlopun tappio sarjakärki Turku Trojansille allaan. Sarjapistenälkää on varmasti edelleen jäljellä ja tavoitteita on sarjanousijajoukkueella kauden ja voittojen edetessä aseteltu eittämättä uuteen asentoon. Vaikka Emilia Kempin #6 roolia ei voine väheksyä maalitehtailun tai jaardien metsästyksenkään saralla, on keltamustien paidoissa saatu onnistumisia laajalla rintamalla. Muun muassa monipuolinen kiituri Noora Koponen #92 on touchdownien lisäksi ottanut monessa tiukassa paikassa tarvittavat jaardit tai catchit. Edelliskohtaamisen puolustustilastojen kärkisijoille itsensä taklanneet Laura Pekkarinen #99 ja Leena Suikkanen #49 saavat varmasti haastajia taklauskuningattaruuteen kotijoukkueen nälkäisestä puolustuksesta.

Ottelu starttaa lauantaina klo 13. Yksittäisen pelin pääsymaksu on 5€ ja lippuja voi ostaa pelitapahtumasta. Myynnissä on myös kausikortteja 12,50 euron hintaan, jolla pääsee nauttimaan runkosarjan kaikki kotipelit Urpolan pyhätössä. Kotiotteluiden isäntänä toimii naisten yhteistyökumppani Mikkelin kaupunki

Tervetuloa nauttimaan jefukesästä 2021 selostuksen ja Toripulun kahvion herkkujen kera.

Peli on nähtävissä livenä myös Ruutu+ palvelussa.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän