Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Isaak Marshall naisten päävalmentajaksi

10.05.2022

”We’ve had a rollercoaster offseason this year”. Toteaa HC Marshall kun häneltä kysytään ajatuksia offarista. Tämä on aivan totta. Naisten joukkueen valmennuskuviot ovat menneet useita kertoja uusiksi kuluneen offseasonin aikana.

Isaak on ollut joukkueen mukana jo viime kaudella ja syksyllä lupautui hyökkäyksen koordinaattoriksi. Haastavat muutokset johtivat myös lopulta päävalmentaja pestiin, jota hänelle jo aiemmin tarjottiin. ”Isaak on ollut äärettömän iso tukipilari joukkueelle syksystä asti ja on mahtavaa että otti HC paikan vastaan” kertoo apuvalmentaja Jenni Kuitunen.

Annoimme Isaakille vapaan sanan ja näin hän pohtii:
”We’re uniquely privileged to have experienced various coaching styles and philosophies from both Coach Eric and Coach Ruben. So despite the changes i believe we’re in a situation where we’ve learned a lot and will be able to use those lessons to make us a better unit on the field.

This applies double for my own coaching. Im honored to step into the role of HC this year. Being able to get advice and experience from our guest in Eric was huge for me at the start of the year in crafting the playbooks. Its been a long offseason with a lot of time and effort invested so I’m excited for the games to start so we can start seeing results. We have a lot of talented athletes on the team and we all want to be on the field in September competing for the championship. I’ll be doing my best to put our players in positions that fit their skills and let them all play fast and hard.

Finally a huge thank you has to go to the coaching staff and front office of the bouncers. They’ve been through a lot this year and have been doing an incredible job of keeping the team running smoothly.

Bouncersin valmennuksesta vastaa Isaakin lisäksi Joel Asikainen, Laura Pekkarinen, Miia Liukkonen ja Jenni Kuitunen. Kaikilta heiltä kysyttäessä tunnelmia yleinen vastaus kuluneesta oli ”offari oli täynnä yllätyksiä ja haasteita”.

”Haastava offari ei ole sammuttanut joukkueen taistelutahtoa -päinvastoin näyttäisi siltä että jokainen takapakki on vain tiivistänyt rivejä entisestään ja joukkue on valmis taistoon.” Toteaa Miia Liukkonen.

Jo useana kautena naisten valmennuksessa mukana oleva Joel kiteyttää valmentajiston näkemyksen; ”Kesällä tulemme yllättämään muut monipuolisuudellamme. Meillä on kasassa niin henkisesti kuin fyysisesti voimakas joukkue, täynnä älykkäitä pelaajia”.

Naisten eka kick off sunnuntaina 15.5. klo 14 Urpolassa! Tervetuloa!


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän