Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Bouncers kohtaa viime kauden voittajajoukkue Trojansin

09.06.2022

Naisten amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga -sarja saa huiliviikon jälkeen jatkoa, kun runkosarjan neljännen kierroksen kamppailut pisteistä käydään sunnuntaina 12.6.

Kotijoukkue Mikkeli Bouncers lähtee otteluunsa Turku Trojansia vastaan haastajana. Molemmilla joukkueilla on tilillään kaksi voittoa ja yksi tappio, mutta maalieron turvin viime kauden nimiinsä vienyt Trojans majailee sarjataulukossa kakkosena, Bouncers taas neljäntenä.

”Tähä ast kausi o ollu aika monipualinen, kolme erilaist pelii ja henkisesti varsinki ihan erilähtökohdat on ollu. Eka o ain haastava kaik o kesken ja mittää et tiiä mitä vastustaja meinaa. No nokkaan tuli, mut tiukasti ja jospa siitä lähti viiminenki mestaruuskrapulan oire jengistä. Sit ol paikallistaisto, joho aik ussei tulee ylilatausta. Latausta oli ja painetta ja suoritusvarmuus ei meinannut löytyä, kuiteski sit loput näytettiin ketä Varsinaista Suomea hallitsee. Sen jälkee käytii viel Lohjal sarjanousijaa vastaan jossa teemana oli riittävä lataus, no se saatiin ja näytettiin itsellemme ettei hatussa enää ol yhtää mitää muistoi viime vuadest. Jonnin verran kautta on häirinnyt flunssat ja pikkuvammat, se kaventaa rosterii reeneis, joka sit heijastuu peliin ettei suoristusvarmuus oo iha kohillaan” analysoi Trojansin päävalmentaja Pauli Ojanen.

Bouncersin HC Isaak Marshall puolestaan iloitsee tiiminsä kurinalaisen pelaamisen kautta saavutetuista voitoista, mutta kaipaa lisäsähäkkyyttä erityisesti otteluiden alkuihin: – ”We’ve had 2 really positive games where we’ve stuck to our gameplan and come out with wins. Vs Wolverines we tripped up and didn ́t manage to execute. Wolverines have a really strong team on both sides of the ball and they outplayed us for the whole first half. We simply need to start games better if we want to compete with them into the playoffs”.

Urpolan tekonurmella käytävästä kamppailusta molemmat päävalmentajat odottavat pienten marginaalien hikistä päiväpuhdetta. – ”Kyl tulee tiukka matsi, kaks erilaist hyökkäystä ja kaks fyysistä puolustusta. Linjojen keskinäiset otatukset tullee ratkaisemaan ketä on niskan pääl. Meille tämä on yks iso haaste, pitkä reissu Etelä-Savoon, varmastki joudutaan vähän kevyellä (mut laadukkaalla) rosterilla lähtemään, vastas o todella kova jengi joka varmast tänä vuan tulee keikkuu iha kärkipääs liigas. Kyl mä sano et jos ei saada juoksuu stopaamaa ajois ni pitkä on päivä. Toisaalt jos me päästään tasasel heitol ja juaksul rytmii ni ei se helppoo oo meitkään pysäyttää. Sit meil on nua Pohjois-Savosta evakoituneet ja kotiutuneet, joil on pal tuttui siäl Savon mail ni saadaa varmaa yleisöönki värii molemmil pualil”, turkulaisten sivurajalta ennakoidaan. Kotijoukkueen puolella toivotaan sunnuntain kääntävän kurssin takaisin voittojen tielle. – ”Trojans are another team with a very solid roster. We’re looking forward to facing them on sunday and
having a chance to bounce back from a down game”.

Sarjan edetessä esiin nousseita, ehkä hieman yllättäneitäkin pelaajia kysyttäessä Trojansin Ojanen vastaa kuin apteekin hyllyltä: – ”Ainara Olmedo ollu kova, 16 v ja painaa bäkkinä jaardeja hullun lail. Onneks sit taustalt löytyy vahva runko noit kokeneempia ja uskon et kyl meil viel ainaski pari sellast uutta tähteä tänä vuon syttyy hänen lisäks”.

Bouncers -leiristä Marshallin vastaukset eivät juuri yllättäne. – ”We’ve had a lot of players step up this year, Anni Pajunen should be the front runner for DPOY and as always Emilia Kemppi is the engine that drives our offence. But one player who’s really stood out so far has been Emilia Vihantola. She’s been playing both side of the ball and last game vs wolverines she was a bright spark making plays and giving us all energy despite the loss. Its a blessing as a coach to have a team that plays with so much energy and joy and Vihis has really been standing out with her play. I’m excited to see what else she can do during the rest of our season”.

Mikkeli Bouncers – Turku Trojans
Su 12.6.2022 klo 14
Urpolan tekonurmi
Liput 6 euroa, ennakkoon lippu.fi
Naisten Vaahteraliigan ottelut katsottavissa myös Ruutu+ -palvelussa.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän