Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Rautamaljan ennakkotunnelmia Itä-Suomen pääkaupungista‏

17.08.2015

Ensi lauantaina 22.8 pelataan Kuopiossa SAJL:n alaisen 2-divisioonan loppuottelu Rautamalja. Vastakkain asettuvat suursuosikki Kuopio Steelers ja ärsyttävän pikkuveljen asemaa selässään raahaava Mikkeli Bouncers. Kalakukkokaupungin joukkue on yksi maamme perinteikkäimmistä ja teki runkosarjassa tasan mitä tahtoi, kietoen kuuluisan ennakkosuosikin viitan kaulaansa jo ennen kauden alkua.

Allekirjoittanut väittää ettei Mikkelin ulkopuolella kukaan uskonut portsarilauman menestykseen sarjanousijana, saati sitten paikkaan Rautamaljassa. Olemmehan fyysisesti pienin- ja kokemattomin joukkue, joskus taidettu arvostella taktista- ja teknistä osaamistammekin jopa voitetun Maljaottelunkin jälkeenkin.

Fakta on ettei mikkeliläinen kainalopallojoukkue ole voittanut Steelerssiä sitten 1992 talvisen ystävyysottelun, tosin silloin ko joukkue piti kotikaupunkinaan savolaista teräksenvalmistuskeskusta. Fakta on että Kuopion hyökkäys repi kahdessa runkosarjan ottelussa puolustuksemme palasiksi ja Kuopion puolustus piti hyökkäyksemme herran nuhteessa.

Kuopiossa lienee tilattu bändi torille valmiiksi ja kuplajuomat laitettu viilentymään hyvissä ajoin ylimäärisen huiliviikona aikana. Me taas näemme, että saatiin pelata yksi matsi enemmän kuin muut. Ennakkoasetelmat ovat selvillä ja portsarilaumalla ei ole mitään hävittävää. Vaikka arvostammekin savolaista isoveljeämme suunnattomasti, nöyristelemään emme Kuopioon matkaa, eikä muiden mielipiteiden kuuntelu ole koskaan ollut vahvuuksiamme. Bouncers ei ole koskaan lähtenyt häviämään yhtään downia – emmekä muuten lähde nytkään. Mikkelistä pohjoiseen matkaa lauantaina paras mahdollinen kokoonpano ja ydinryhmä faneja, lauantaina rytisee!

Yy-kaa-koo-Bouncers!!!


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän