Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Lady Bouncers avasi kauden niukalla tappiolla

18.05.2014

Lady Bouncersin pelikelit jatkuivat su 18.5. kauden 2014 avauskamppailussa samalla linjalla edelliskausien tapaan, aurinko porotti Porvoossa pilvettömältä taivaalta ja loi ottelulle äärimmäisen hikiset olosuhteet.

Kotijoukkue Butchers lähti otteluun selkeästi pienemmällä rosterilla kuin Lady B. Mikkeliläisten riveissä monelle ottelu oli ihka ensimmäinen virallinen sarjapeli ja tutinaa oli havaittavissa myös kokeneempien pelaajien raajoissa.

Ottelu eteni tasavahvoissa merkeissä aloituspotkusta lähtien. Ylilyöntejä ei nähty, rangaistuksia tuomittiin vain kourallinen ja taistelu pisteistä käytiin kaikin puolin rehdissä hengessä. Mikkeliläisryhmän otteet olivat läpi ottelun tasaisia, josta kertoo se, ettei Lady Bouncersin hyökkäys joutunut kertaakaan luopumaan pallosta punttaamalla eikä puolustus päästänyt Butchersia hätyyttelemään maalilinjaa 35 jaardia lähemmäs. Lukuunottamatta yhtä poikkeusta, nimittäin..

Pelin ainut maali nähtiin Butchersin reverse -pelin upotessa mikkeliläispuolustukseen. Peli saatiin keltamustien osalta melkein tapettua hyökkäyslinjan takana, mutta porvoolaiset saivat pyristeltyä tiensä ohi keltaisen vyöryn aina pohjiin saakka. Butchers yritti lisäpistettä potkaisemalla, mutta mikkeliläisten linja pysyi vahvana ja blokkasi yrityksen.

Kello koitui lopulta mikkeliläisryhmän kohtaloksi. Lady B sai hyvän hyökkäysdraivin päälle ja ottelun loppu jännitettiinkin ehtiikö peliaika kulua päätökseen ennenkuin Bouncersin naiset saavat pallon kuljetettua maalilinjan ylitse. Valitettavasti kello oli pelaajia nopeampi ja pallo nostettiin ilmaan porvoolaisvoiton merkiksi.

Lady Bouncersin parhaina pelaajina palkittiin Maiju Gustafsson hyökkäyksen puolelta ja Jenni Miettinen puolustuksesta.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän