Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Bouncers jälleen Rautamalja-otteluun

17.08.2016

Bouncersin miesten tilastot runkosarjassa eivät olleet mitenkään joukkuetta mairittelevia, etenkään jos katsoo runkosarjan jälkeen sarjataulukkoa. Kolme voittoa kahdeksasta ottelusta oikeuttivat kuitenkin runkosarjan kolmanteen sijaan ja paikkaan pudotuspeleissä.
Runkosarjan voittanut Pori Bears pääsi suoraan finaaliin, kun taas runkosarjan toinen, Nokia Ghosthunters ja Bouncers pelasivat välieräottelun lauantaina 13.8 Menkalan tekonurmella.

Nokia lähti otteluun selkeänä ennakkosuosikkina voitettuaan Bouncersin molemmissa runkosarjapeleissä. Mikkeliläiset olivat kuitenkin päättäneet että kolmas kerta toden sanoo ja niinpä Bouncers oli liikenteessä täysin erilaisella taisteluilmeellä.

Peli alkoi Ghosthuntersin hyökkäyksen vahvalla etenemisellä, joka kuitenkin päättyi nopeasti aivan Bouncersin maalialueen tuntumassa. Kotijoukkue rähmäsi pallon ja Bouncers puolustus peitti pallon ja kaappasi pelin ”momentumin” vierailijoille.

Pelinrakentaja #86 Henri Heiskanen marssitti joukkonsa kentälle ja omalta redzonelta lähtenyt hyökkäys päättyi Bouncersn #81 Johannes Jauhiaisen potkaisemaan kenttäpotkumaaliin. Tilanne 0-3 Bouncersille.

Bouncers puolustus oli lukenut läksynsä hyvin tarkkaan ja puolustuksen kapteenin #53 LB Arto Tirkkosen johdolla Nokialaisten hyökkäyset pysäytettiin mallikkaasti. Pian syntyikin ottelun ensimmäinen TD #20 RB Ilkka Jämsän juoksusta. Lisäpisteen epäonnistuttua peli Bouncersille 0-9.

Bouncers pääsi vielä kasvattamaan johtoaan kun #81 Johannes Jauhiainen otti upeasti #86 Henri Heiskasen heiton maalialueella. Taas lisäpiste epäonnistui ja tilanne 0-15.

Nokian ykköslaitahyökkääjä Joni Riihelä pääsi kaventamaan hienolla kopilla tilanteeksi 6-15 vielä ennen puoliaikaa, Tämän lisäpisteen Bouncers puolustus kuitenkin onnistui blokkaamaan.

Toiselle puoliajalle Bouncers lähti päättäväisenä ja tämänkin puoliajan ensimmäiset pisteet teki vierasjoukkue. Bouncersin tulokaslaitahyökkääjä #80 Olli Korhonen nappasi Heiskasen heiton maalialueen edustalla ja Olli punnersi pallon kanssa maalialueelle. Miehen uran ensimmäinen TD ei olisi voinut tulla parempaan paikkaan. Lisäpiste ei onnistunut taaskaan ja tilanne 6-21.

Nokia laittoi vielä kirivaihteen päälle ja kavensi juoksupelillä sekä pelatulla lisäpisteellä tilanteeksi 14-21. Nokian puolustus sai vielä pelin loppupuolella syötönkatkon ja niinpä kotijoukkue vielä yritti raivoisasti päästä tasoittamaan peliä, mutta Bouncers-puolustus hoiti homman tyylikkäästi kotiin eikä päästänyt Nokiaa enään maalialueelle. Näin välierä oli päättynyt Mikkelin Bouncersin voittoon!
Kuvia pelistä: http://hedman.kuvat.fi/kuvat/JENKKIFUTIS+/Nokia+GHOSTHUNTERS+-+Mikkeli+BOUNCESRS/

Bouncers taistelee Rautamaljasta Porin urheilukeskuksen tekonurmella sunnuntaina 21.8 klo 15 Pori Bears – Mikkeli Bouncers, ottelu nähdään LIVE-streamina Sajl:n Youtube-kanavalla : https://www.youtube.com/user/SAJLJenkkifutis


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän