Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Niukka tappio kärkipelistä – pudotuspelipaikka varmistui!

11.07.2018

Bouncers kohtasi 2-divisioonan kärkipelissä tappiottoman Pori Bearsin Urpolan tekonurmella lauantaina 7.7.

Molemmat joukkueet onnistuivat liikuttamaan palloa pelin alussa pääosin maata pitkin, kunnes vieraiden pelinrakentaja #13 Dominic Olney löysi heitollaan täysin vapaaksi unohtuneen Pauli Reunasen. Lisäpiste epäonnistui ja Pori siis 0-6 johtoon.

Kauaa Bears ei kuitenkaan ehtinyt maaliaan juhlia. Ensin Bearsin onsidepotku palautettiin Bouncersin 45:n jaardin linjalle ja yhden yrityksen jälkeen QB #86 Henri Heiskanen reagoi hienosti poimien snapissa pudonneen pallon maasta, jonka jälkeen hän haki itselleen heittotilan löytäen WR #3 Aleksi Liikasen joka nappasi pallon kiinni ja karkasi n. 50 jaardiseen Touchdowniin. Liikanen potkaisi lisäpisteen haarukkaan ja kotijoukkueen 7-6 johtoon.

Porin hyökkäys pystyi kuitenkin vastaamaan nopeasti ja seuraavalla hyökkäysvuorolla Olney löysi maalialueelta WR #2 Finn Kearnsin joka otti pallon kiinni ja vieraat onnistuneen lisäpisteen myötä 7-13 johtoon.

Ja heti seuraavalla drivella oli Bouncersin vuoro vastata. Bouncers lähti hyökkäykseen oman 20 jaardin viivan tuntumalta. Yksi rangaistus vieraille ja kolme upeaa juoksua RB #18 Erkka Korhoselta joista viimeinen päätyyn asti ja tilanteeksi epäonnistuneen potkun myötä 13-13, joka jäi myös puoliaikatilanteeksi.

Heti toisen puoliajan alkuun Bouncers sai vahvan driven ja kuljetti pallon #86 Heiskasen ja #18 Korhosen juoksuilla aivan maalialueen tuntumaan, mutta Porin #2 Kearns pääsi katkaisemaan syötön maalialueella ja näin ollen Porille pallo.

Seuraava pistesuoritus nähtiin neljännen neljänneksen alkupuolella, kun vieraiden #13 QB Olney malttoi pysyä taskussa ja löysi pitkällä heitolla kokeneen #95 Masatoshi Wakabayashin aivan maalin tuntumasta. Pori onnistuneen lispisteen myötä 13-20 johtoon, joka jäikin myös pelin lopputulokseksi.

Bouncersin parhaat pelaajat pelissä olivat puolustuksessa DE #98 Olli-Pekka Varis ja hyökkäyksessä erinomaisesti koko pelin pelannut RB #18 Erkka Korhonen.

Vaikka kärkiottelusta tuli tappio, niin Bouncers jatkaa sarjan toisella sijalla (6 peliä, 4 voittoa) ja on varmistanut paikkansa vähintään välierässä.

Seuraavaksi Bouncers kohtaa Helsinki Wolverines Bluen vieraskentällä 21.7.

Bouncersin runkosarjan viimeinen peli pelataan Mikkelissä urpolan tekonurmella 28.7 klo 13.00


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän