Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

SM-kauden avaus Urpolassa 18.5.

14.05.2013

Lady Bouncers aloittaa toisen kautensa SM-sarjassa kotiottelulla Tampereen Saintsia vastaan.

Tampere Saints on uusi nimi naisten SM-sarjassa, vaikkakin joukkueen runko muodostuu pitkälti viime kauden Nokian Ghosthuntersien väkivahvasta pelaajistosta. Muutoksiakin pelaajalistalle mahtuu, mukana on noin puolenkymmentä rookieta eli ensimmäistä kauttaan pelaavaa pelaajaa. Kaikesta huolimatta parinkymmenen naisen muodostaman Saints -ryhmän tiedetään olevan vahva ja fyysinen joukko, jonka riveistä löytyy useita maajoukkueleirityksillä mukana olleita pelaajia kuten Riikka Martin (OL), Miia Patala (LB), Anne Rasilahti (LB), Iina Tähkänen (DB) ja Merle Ziemann (OL).

Mikkeliläisnaisille SM-sarjakausi on vasta toinen. Joukkue lähti viime vuonna sarjaan todella ummikkona, sillä pelaajilta ei löytynyt nimeksikään jenkkifutistaustaa. Lady Bouncers pystyi kuitenkin pelaamaan hyvän, ehjän kauden, sijoittuen sarjassa kahdeksanneksi. Sijoitus ei kuitenkaan kerro koko totuutta, sillä useat ottelut olivat äärimmäisen tiukkoja vääntöjä, päättyen hyvinkin niukkalukuisesti. Ladyjen puolustuspeli oli sarjan kuudenneksi parasta, mikä tuntui yllättäneen monet sarjan joukkueista. Yllätyskortit on nyt käytetty ja joukkueet ovat saaneet tuntumaa myös mikkeliläisten pelityylistä sekä pelaajista. Lady Bouncersien joukkue on paitsi kärsinyt muutaman lopettaneen pelaajan vajeesta, mutta saanut riveihinsä myös uusia ”jefuttaria”. Joukkueen ainut maajoukkuepelaaja Jenni Miettinen jatkaa tärkeänä linkkinä niin hyökkäyksen kuin puolustuksenkin puolella. Kaudella 2012 debytoineen Iida Kaarlakosken rinnalle hyökkäykseen on saatu nopeajalkainen sisko Riina. Sisaruspari on saanut hiottua hyökkäyskuviot kuntoon, joten odotettavissa on tiukka kilpa siitä, kumpi siskoista saa enemmän jaardeja kasaan, Riina vai Iida? Sisarukset lienevät myös melko hyvissä asemissa kun asetetaan kentän ruskettuneimpia ja pitkäripsisimpiä pelaajia järjestykseen..

Otteluun on vapaa pääsy ja peliä selostamassa on ottelukuuluttaja, jotta myös lajiin perehtymättömän yleisön on helpompi seurata pelin kulkua.

Mittelö jefunaisten paremmuudesta käydään Urpolan tekonurmella lauantaina 18.5. klo 17 alkaen. Tervetuloa!


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän