Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Lady Bouncers tilannepäivitys

22.12.2022

Bouncers naisten joukkueen matka vaahteraliigassa on tullut päätökseen, mutta seura pyrkii tarjoamaan aktiivisille jäsenille sekä lajista kiinnostuneille harjoitusvuoroja tulevana kautena.


Naisten joukkueen matka SM-tasolla, Vaahteraliigassa, on ollut huikea kokemus niin pelaajille kuin seurallekin. Lady Bouncers haluaa kiittää kaikkia kannattajia, seuratyöntekijötä ja yhteistyökumppaneita näistä kahdesta Vaahteraliigakaudesta. Ilman taustavoimia tällainen matka olisi ollut mahdotonta toteuttaa!

Ensi kaudelle 2023 naisten joukkueeseen ei löytynyt tukevaa runkoa pelaajista, jotta olisi ollut kannattavaa liigaan ilmoittautua. Koska 1.divisioonaan olisi vaadittu samat pelaajaresurssit, niin joukkueella ei ollut mahdollisuutta ilmoittautua alempaan sarjaankaan. Joukkueen kokeneesta rungosta tippui vahvoja ja taitavia pelaajia sekä eläköitymisen että tauon pidon myötä. Pelaamista jatkavat suuntaavat katseita muihin 11vs11 pelaaviin joukkueisiin ja seura auttaa heitä löytämään vaihtoehtoja toiveiden toteuttamisiksi.


Kevätkaudella Bouncers ry tarjoaa seuran jäsenille avoimet treenit kerran viikkoon ja suunnitteilla on myös kokeilukertoja niin junnuille kuin aikuisillekin.
Jouluun, 16.12., asti Bouncersilla jatkuvat yli 16-vuotiaille suunnatut avoimet treenit Kalevankankaan ylipainehallissa perjantaisin klo.19:30-21.

Bouncers toivottaa kaikkia tervetulleeksi kokeilemaan, kuinka soikea pallo pysyy käsissä!


📷: Mikko Kankainen

Ystävällisin terveisin

Anniina Teittinen
Naisten joukkueen edustaja ja sponsorivastaava Bouncers ry

+358 (0)40 7444042

www.bouncers.fi


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän