Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Bouncers aloitti voitokkaasti

09.06.2013

Mikkelin Bouncersin miesten edustusjoukkue aloitti kautensa tiukalla mutta voitokkaalla ottelulla Lahdessa. Sunnuntaina pelatussa II-divisioonan ottelussa nähtiin salama-alku kun pelinrakentaja Petri Toivanen juoksi pallon maaliin alle minuutin peliajan jälkeen. Pallon oli toimittanut maalin lähelle laitahyökkääjä Henri Heiskanen. Potkaisija Olli Karhu onnistui lisäpisteyrityksessään ja peli oli 0-7 mikkeliläisjoukkueen hyväksi. Tämän jälkeen peli aaltoili molempien joukkueiden puolustusten esittäessä parhaimpia otteitaan. Bouncers pääsi yrittämään kenttämaalia kahdesti mutta Lahden puolustus onnistui torjumaan toisen potkun ja toinen meni ohi maalista. Toinen puoliaika pelattiin maalittomana ja niin pisteet matkasivat Mikkeliin. Ottelun parhaina palkittiin puolustuksesta Juha Myllymäki ja hyökkäyksestä ensimmäistä kauttaan pelaava Ilkka Jämsä.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän