Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Bouncers palaa juhannustauolta

26.06.2013

Mikkelin Bouncersin miesten edustusjoukkue kohtaa Hangon Sun Cityn tulevana lauantaina Urpolan tekonurmella kello 14. Sun Cityn joukkueella on pitkät perinteet sillä seura on perustettu vuonna 1986. Joukkue eli hiljaiseloa 2000-luvun alun mutta palasi kentille kaudella 2011.
Bouncers ja Sun City eivät ole kohdanneet aiemmilla kausilla vaikka molemmat ovat pelanneet II-divisioonassa. Sun City jäi viime kaudella lohkonsa viimeiseksi Bouncersin edettyä pudotuspeleihin.
Sun City voitti kauden aloituspelinsä ehkä hiukan yllättäen Kuopion Steelersiä vastaan. Tämä voitto on nostanut joukkueen asiantuntija-arvioissa kamppailemaan lohkon voitosta. Bouncers on pelannut kaksi ottelua joista molemmista voitot. Viimeisin voitto tuli kotinurmella Urpolassa Helsingin East City Giantsista tiukan kamppailun jälkeen numeroin 24-16. Maaleina tämä tarkoittaa 4-2 tulosta.
Yksinkertaisena sarjana pelattavan lohkon runkosarja kestää vain kuusi ottelua. Kun seitsemästä joukkueesta vain kolme selviää pudotuspeleihin, on pudotuspeleihin varmuudella päästäkseen käytännössä voitettava neljä ottelua. Odotettavissa on jälleen kerran tiukka kamppailu tärkeistä pisteistä.
Otteluun on vapaa pääsy ja peliä selostamassa on ottelukuuluttaja, jotta myös lajiin perehtymättömän yleisön on helpompi seurata pelin kulkua. Joukkueen kuulumisia voi seurata upouusilta kotisivuilta osoitteessa www.bouncers.fi


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän