Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Gridiron.fi Power Rankings

13.06.2013

Gridiron.fi on keväällä 2012 julkaistu suomenkielinen uutis- ja yhteisösivu amerikkalaisesta jalkapallosta Suomessa ja ulkomailla. Sivuston uutisoinnin painopiste vaihtelee kulloisenakin ajankohtana käynnissä olevien sarjojen mukaan, mutta erityinen huomio kohdistetaan Suomessa pelattaviin sarjoihin.

Viime kaudella aloitettu II-divisioonan ”Power Rankings” arvioi sarjamme voimasuhteita ja pohtii tulevan kierroksen tuloksia.  Vuoden 2012 arvioinnissa Bouncers sijoitettiin sijalle 9. Joukkue kuitenkin yllätti asiantuntijat nousemalla kuuden parhaan joukkoon. Tämän kauden ensimmäisessä Power Rankingissa Bouncers on sijoitettu viidenneksi ja hyökkäykseltä odotetaan enemmän tehoja kuin mitä Panthers-ottelussa nähtiin.

Power Rankingiin pääset tutustumaan tästä linkistä


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän