Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Naiset emännöi kotona ennen maajoukkuetaukoa

05.06.2013

Lady Bouncers päättää SM-sarjakauden ensimmäisen puoliskon lauantaina 8.6.2013 klo 13 alkavassa ottelussa Jyväskylän Jaguarsia vastaan. Lauantaisen ottelun jälkeen mikkeliläinen naisten amerikkalaisen jalkapallon joukkue Lady Bouncers jää muiden sarjan ryhmien kera 5 viikon mittaiselle maajoukkuetauolle.

Jyväskylä Jaguarsin pelaajistossa on tapahtunut jonkin verran uudistumista edelliskaudelta. Runkona on kuitenkin säilynyt kokemusta omaava perusjoukko, joten mistään ”rookie”porukasta on turha puhua. Tämän puolesta puhuu mm. viimeisin Jaguarsin metsästämä päänahka, kun se kukisti viime sunnuntaina kotonaan hallitsevan Suomen mestarin Oulun Northern Lightsin.

Pelirakentaja Laura Hautakankaan tiedetään omaavan paitsi hyvän heittokäden, myös kantavan palloa paljon itse. Uusista Jyväskylän pelaajista on aiempien otteluiden perusteella noussut esille #35 Monna Multanen, joka ennakkotietojen mukaan pelaa kahteen suuntaan, niin laitahyökkääjänä kuin puolustuksen linjassakin. Sari Kuosmanen kuuluu maajoukkueen ”vakikalustoon” joten laitahyökkääjän sekä takakentän puolustustehtävissä viihtyvän naisen liikkeitä seurattaneen Lady B:n toimesta antaumuksella.

Mikkeliläisnaiset saivat loppulukemista huolimatta nostettua viime viikkoisessa Roosters –taistossa peli-ilmeensä viime vuoden tasolle. Mollivoittoisesti mennyt alkukausi on jätetty ajatuksissa taakse ja ryhmä lähtee lauantain peliin tyhjältä pöydältä. Viime kaudella Jaguars oli Lady Bouncersien kaikkien aikojen ensimmäinen SM-sarjavastus ja vaikka puntti varmasti tutisi jokaisella Savon naisella, ottelu pelattiin huikealla sykkeellä ja taisto päättyi niukasti 12-6 [12-0] pisteiden jäätyä Jyväskylään. Mikkeliläispuolustus oli vuosi sitten rautainen, hyökkäyksen vielä hieman haettua uomiaan. Loukkaantumisista kärsinyt joukkue saa lauantaiseen otteluun muutaman toipuneen pelaajan takaisin rosteriin. Tästä huolimatta lauantaille lupailtu muutaman sadepisaran tuoma viilennyt tulee varmasi molempien joukkueiden vähälukuiselle pelaajistolle tarpeeseen.

Otteluun on vapaa pääsy ja peliä selostamassa on ottelukuuluttaja, jotta myös lajiin perehtymättömän yleisön on helpompi seurata pelin kulkua. Joukkueen kuulumisia voi seurata mm. Lady Bouncersin Facebook -sivuilta. Kevään aikana julkaistaan myös Bouncersin uudet www-sivut.

 

Naisten amerikkalaisen jalkapallon SM-sarjaa Mikkelissä

Lauantaina 8.6.2013 Urpolan tekonurmi 
Klo 13.00

Lady Bouncers – Jyväskylä Jaguars

Otteluun on vapaa pääsy


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän