Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Miettinen MM-kisadebyytista: ”Tunnelma on LOISTAVA!”

02.07.2013

 

Suomen MM-kisajoukkueessa edustava Jenni ”Jepa” Miettinen Lady Bouncersista starttasi ensimmäiset MM-kisansa sunnuntaina 30.6. pääsemällä heti avauskokoonpanoon ottelussa Espanjaa vastaan. Numerolla 70 pelanneen naisen otteita nähdään seuraavan kerran torstaina 4.7. Suomen kohdatessa Kanadan. ”Piäkirkolta” tavoitettu Jepa oli tyytyväinen paitsi joukkueen voittoon, myös omiin otteisiinsa:

Mitkä tunnelmat näin ensimmäisen MM-pelin jälkeen?

– Tunnelma on LOISTAVA! Tottakai kisaviikko on mukavaa aloittaa voitolla!

Mitä liikkui mielessä kentälle juostessa?

– Kentälle juostessa oli olo pikkuisen epäuskoinen, ensimmäinen MM-peli alkaa tosiaan NYT. Toisaalta olin tehnyt paljon mielikuvaharjoitteita peleistä joten pelien suhteen olo oli rauhallinen ja päättäväinen: minä isken, vastustaja vikisee.

Millainen fiilis oli kotiareenalla?

– Tunnelma kotiareenalla oli hyvä. Toki lisää katsojia mahtuu paikalle! Katsomo oli hyvin fiiliksessä mukana ja kannusti meidät voittoon!

Analysoi lyhyesti omaa pelaamista?

– Peli meni hyvin.  Pelasin ensimmäiset kaksi neljännestä. Sain vietyä vastustajan linjapelaajaa aika kevyesti minne halusin. Toki se, oliko se minun hyvyyttä vai vastustajan huonoutta jääköön arvoitukseksi.. 😉

Miten kisaviikko osaltasi jatkuu?

– Kisaviikko jatkuu seuraavaan peliin keskittyen. Torstaina on tärkeä peli, joten pitää keskittyä lihashuoltoon yms., jotta olen Kanadaa vastaan henkisesti ja fyysisesti tikissä.

 

Naisten amerikkalaisen jalkapallon MM-kisoja voi seurata myös suorana lähetyksenä netin välityksellä, jos ei kisakatsomoon ennätä paikan päälle. Ottelut ovat katsottavissa WWCTV:stä, kisaohjelma puolestaan löytyy täältä.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän