Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Taistelu jatkopeleistä tiivistyy

09.07.2013

Mikkelin Bouncers matkustaa tulevana sunnuntaina Lappeenrannan Rajaritareiden vieraaksi. Ottelu on mikkeliläisille kauden viides ja erittäin tärkeä jatkopelien suhteen. Bouncers aloitti kauden pirteästi kahdella voitolla mutta seuraavista otteluista oli kotiin viemisinä vain kokemusta. Kuuden ottelun runkosarjassa jokaisella ottelulla on erittäin suuri merkitys, jatkopeleihin pääsy vaatii käytännössä vähintään neljän ottelun voittamista.

Rajaritarit aloittivat kautensa myös kahdella voitolla mutta taipuivat viime viikolla Helsingin Wolverinesille tiukan ottelun jälkeen 12-9. Bouncers kohtasi Rajaritarit kahdesti viime kaudella jolloin voitot menivät tasan joukkueiden kesken.

Ottelu pelataan klo 15 Lauritsalan kentällä. Viime sunnuntaina Kuopiossa mukana oli runsaslukuinen fanijoukko ja joukkue toivoo fanien saapuvan myös Lappeenrantaan kannustamaan tärkeässä ottelussa.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän