Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Jäikö peruskurssi välistä? Vielä ehdit mukaan!

30.09.2013

Jäikö peruskurssille osallistuminen vain suunnittelun asteelle? Aina oli jotain ja kun ei se kaverikaan lähteny niin en minäkään nyt sitten kehdannu mennä?!

Hätä ei ole tämän näköinen, mukaan mahtuu vielä! Niin miesten kuin naistenkin joukkueet ottavat edelleen avosylin vastaan uusia jenkkifutiksesta kiinnostuneita henkilöitä. Pituus, paino, ikä tai sukupuoli ei ole määrittävä tekijä, meillä jokainen löytää itselleen sopivan pelipaikan. Janoatko lajin pariin, mutta tuntuu että kentälle asti rahkeet eivät riitä? Seura ja joukkueemme tarvitsevat lukuisan määrän myös muita toimijoita. Tuomarit, huoltajat, kuuluttajat sekä muut elintärkeät, ”kentän ulkopuolella toimivat” henkilöt ovat osa jenkkifutisperhettämme ja ovat omalta osaltaan mahdollistamassa toimintaamme.

Ota yhteyttä joukkueiden yhteyshenkilöihin, he kertovat tarkemmin kuinka pääset mukaan. Aiempaa jenkkifutistaustaa ei tarvita.

 


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän