Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Ladyt Huskiesin vieraiksi

05.06.2014

Naisten amerikkalaisen jalkapallon 1.divisioonassa käydään viikonloppuna jo kolmannen kierroksen kamppailut. Lady Bouncers matkaa lauantaina Hämeenlinnaan tähtäimessään sarjapisteiden ryöväys Huskiesin naisjoukolta. Emännöivällä Huskiesilla pistesarake on vielä nollilla, kun taas mikkeliläisnaisilla on allaan yksi tappio ja yksi voitto.

Hämeenlinna Huskies on yksi uusista naisten jenkkifutiskartalle ilmestyneistä joukkueista. Lajiosaamista kaupungista toki löytyy pitkältä ajalta, joten tietotaidosta ei hämeenlinnalaisten taival tule jäämään kiinni. Myös pelaajamateriaalin laajuutta tuntuisi olevan riittämiin, sillä joukkue on saanut riveihinsä huikean 60 naisen joukon. Kunnioitettava luku! Maajoukkueriveistä tuttu pelinrakentaja Anu Hakkarainen on yksi kokemattoman joukkueen avainpelaajista johtaessaan hyökkäystä sekä aiempien otteluiden perusteella viihtyessään myös puolustuksen puolella. Falconsia vastaan hämeenlinnalaisten hyökkäys nojasi vahvasti juoksupeleihin, mutta Hakkaraisen heittokäsi tiedetään niinikään hyväksi, joten keltamustapuolustus saa olla hereillä.

Mikkeliläisleirissä voitonjuhlat kotiavauksessa saavutetun pistetilin avaamisen osalta on juhlittu ja katseet on suunnattu seuraavaan taisteluun. Myös savolaisten joukkue on saanut kuluvalla kaudella nauttia laajasta pelaajistosta, joskin Hämeeseen lähdetään muutamaa loukkaantunutta jefutarta pienemmällä porukalla. Ladyjen hyökkäys sai edellisessä She-Wolves ottelussa palettinsa rullaamaan toivotulla tasolla, joten hyökkäykseltä sopii odottaa samanmoisia otteita myös lauantaina. Gustafsson / Kaarlakoski akseli jylläsi kotikentällä, miten käy Pullerin tekonurmella? Tälle kaudelle hieman kokemattomammista pelaajista koostuva Lady B -puolustus alkoi niinikään päästä juonesta kiinni ”susijoukkoa” vastaan, saa nähdä jatkuuko pelaaminen noususuhdanteisena vai saako Huskies hyökkäys Hakkaraisen johdolla dominoitua peliä?

Hämeenlinna Huskies – Lady Bouncers
la 7.6.2014 klo 15 alkaen
Pullerin tekonurmi, Hämeenlinna


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän