Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Bouncers varmisti välierään kotiedun!

27.07.2014

Kuvaaja Jasmiina Koistinen

Kuvaaja Jasmiina Koistinen

Lauantaina 26.7 portsarilauma suunnisti Lahteen Päijät-Häme Panthersin vieraaksi. Bouncersille, hurjassa helteessä pelatun ottelun panoksena oli kotietu tulevaan pudotuspeliin ja Panttereille maukas revanssi kauden ekasta matsista. Pelistä muodostui hieno taisto, jossa nähtiin onnistumisia molemminpuolin palloa – eikä suurilta tunteiltakaan vältytty. Aikakirjoihin 8-42 voitto Bouncerssille ja aina niin maistuva pantterintalja seinälle edellisten seuraan.

Lahti voitti kolikonheiton ja avasi hyökkäysvuorolla, edeten puoleenväliin kenttää. Portsari puolustus kuitenkin pysäytti kotijoukkueen neljäs ja lyhyt yrityksen upeasti. Ensimmäinen pistesuoritus nähtiin Bouncersin toisella hyökkäysdraivilla. Pelinrakentajamme Henri Heiskanen #86 marssitti joukkonsa maalialueelle, puolustuksen riistettyä pallon Lahdelta rähmäyksellä hyvästä kenttäasemasta. Sairastuvalta palannut keskushyökkääjä Ilkka Jämsä #20 juoksi pallon maaliin ja Olli Karhu #87 potkaisi lisäpisteen onnistuneesti 0-7. Toisella neljänneksellä Janne Tissari #30 paineli linjamme raivaamasta aukosta maalialueelle, Ollin potkaistessa jälleen lisäpisteen onnistuneesti – puoliajalle 0-14 tilanteesta.

Toisen puoliajan alkuun pantterit juoksivat noin 70yrd TDn, pelaten onnistuneesti lisäpisteyrityksen 8-14. Lahdella olikin hyvä momentum kolmannen neljänneksen alkuun ja portsari-kapteeneiden oli piiskattava joukoistaan kaikki irti etemme menettäneet otettamme ajajan paikalla. Portsaripuolustus otti tilanteen hallintaan puolustuksen parhaana auton pokanneen Mikko Kotilaisen #44 johdolla, pakottaen vastustajan punttaamaan – Mikko Seppänen #85 sai pallon ja palautti sen noin 80yrd pohjiin, ikäväksemme kentällä lojui keltainen lippu. Jälleen kerran Bouncersin pitkä maali hylättiin takaapäin estämisestä. Tästä suivaantunut hyökkäys runnoi pallon maalialueelle, viimeistelijänä Mikko – Henkan hienosta heitosta 8-20. Jälleen seuraavalla hyökkäysvuorolla Henkka vyörytti hyökkäyksen maalialueelle, viimeistellen itse 8-26. Neljännellä neljänneksellä Ilkka vuoksi vielä kaksi maalia, joissa molemmissa pelattiin lisäpisteet onnistuneesti, lopputulos 8-42. Ilkka pokkasi hyökkäyksen parhaan palkinnon 3TD noin 170yrd.

Valmennusjohto haluaa jälleen kerran korostaa portsarilauman yhteishenkeä, peli ei ollut missään nimessä niin helppo kuin numerot antavat ymmärtää, mutta pelaajat kaivoivat lisäpuhtia aina tiukoissa paikoissa. Lahti antoi jälleen kerran kovan vastuksen ja ovat kehittyneet hyökkäyksen osalta hurjasti kauden aikaisemmasta kohtaamisesta. Bouncers toivottaa tsemppiä Panttereille loppukaudeksi, leuka ylös ja jäitä hattuun – muistakaa että tän jutun pitää olla kivaa.

Bouncersin kausi jatkuu ensi lauantaina kotipelillä Kotka Eaglesia vastaan ja myöhemmin pudotuspeleillä. Vaikka runkosarjan viimeisessä pelissä ei ole kotijoukkueelle varsinaista panosta – portsarilauma on latautunut ja antaa kaikkensa viihdyttääkseen kotiyleisöä, tervetuloa kannustamaan sankoin joukoin!


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän