Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Kärkikamppailussa tiukka tappio

06.07.2014

Lauantaina 5.7 suuntautui ’portsarilauman’ kolmas perättäinen vieraspeli Suomen jenkkifutis-pyhättöön, Helsingin velodromille. Vastaanasettui sarjan toinen tappioton joukkue East City Giants, joka oli sarjataulukossa edellä vain heidän puolustuksensa päästettyä kolme pinnaa vähemmän kauden aikana. Kiistaton kärkikamppailu siis ja tiukka taisto olikin, lopputulos harmillisesti 32-25 ja Bouncersille kauden toivottavasti ensimmäinen ja viimeinen tappio.

Teikkausvoiton jälkeen lähdettiin heti ensimmäisellä pelillä kokeilemaan scouttauksen mukaisesti pitkää heittoa, harmillisesti puolisen metriä meni pallo pitkäksi täysin vapaan baanan omaavalta laitahyökkääjältä. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella ekan hyökkäysdraivin tulos oli 3 ja ulos. Jätit pallon saatuaan kuljettivat vahvalla juoksupelillä pallon maaliin 6-0. Toiselle hyökkäysvuorolle sisään marssi päättäväinen portsari-hyökkäys joka marssi kentänmitan, loppuun sisemmän laitahyökkääjä Petri Toivasen #7 koppi ja kirmaus maalialueelle pelinrakentaja Henri Heiskasen #86 upeasta heitosta 6-6. Seuraavasta pistesuorituksesta vastasi myös Bouncers, Mikko Seppänen #85 juoksi noin 70yrd reverse-pelin maaliin 6-12. Kuten kärkikamppailuun kuuluu, jätit vastasi tuleen välittömästi – jälleen upea hyökkäysdraivi ja tilanne tasan 12-12. Ensimmäisellä puoliajalla Mikko Seppänen koppasi vielä toisen maalin, noin omalta 40yrd linjalta hienosti toteutettu play-action – jättien takakentän vielä rikkoessa vastaanottajaa – silti pallo kiinni ja Mikko näytti jälleen tossunpohjia jättien puolustukselle. Siihen päälle Mikko vielä potkaisi onnistuneesti lisäpisteen, puoliajalle 12-19 Mikkelin johdossa.

Toisella puoliajalla ECG pelasi upeaa hyökkäystä, pitäen palloa yli 70% peliajasta. Selkeästi jättien valmennusjohto halusi pitää Henkan joukot sivurajalla. Kolmannella neljänneksellä ECG meni aluksi 20-19 johtoon, myös seuraava pistesuoritus kotijoukkueelle 26-19. Hieman reilu kaksi minuuttia aikaa jäljellä portsaripuolustus oli saanut ECG hyökkäyksen selkä seinää vasten 4 ja 12 noin Bouncersin 30 yrd linjalta, eli vielä mahdollisuus saada pallo Henkalle ja päästä tasoittamaan. Puolustus pääsikin kiinni pallonkantajaan jopa aloituslinjan takapuolella, mutta niin vain kaveri lipsahti usean puolustajamme hyppysistä – ja jätit tekivät tilanteeksi 32-19. Aikaa jäljellä 1min 42sek. Hyökkäyksen parhaana palkittu pelinrakentajamme Henri Heiskanen piiskasi joukkonsa hurjaan loppukiriin, Tuomas Karhunen #16 taklattiin noin 1yrd päähän maalialueesta ja Janne Tissari #30 viimeisteli maalin 32-25. Aikaa kellossa 24sek, eli lyhyttä aloituspotkua kehiin – josko saataisiin vielä mahdollisuus. ECG kuitenkin nappasi potkun ja loppu on historiaa.

Uljas taisto pieneltä rosterilta, helpotusta hyökkäykseen ei tuonut ykkös-keskushyökkääjämme loukkaantuminen heti ensimmäisellä neljänneksellä. Erikoispeleissä hävisimme runsaasti, WR/potkaisijamme Olli Karhu oli sivussa jalkavamman takia – yleismies Mikko Seppänen kyllä paikkasi hienosti. Kaikki kunnia paremmillemme, ECG pelasi upeasti ja ansaitsi voittonsa. Kovasti tsemppaamme että saisimme loppukaudesta revanssin.

Linkki pelikuviin: https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.731852490209034.1073741840.102688416458781&type=1


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän