Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Ladyt tositoimiin juhannustauon jälkeen

03.07.2014

Naisten amerikkalaisen jalkapallon 1.divisioonan pelit jatkuvat juhannustauon jälkeen mikkeliläisen Lady Bouncersin osalta kotikentällä Urpolassa ottelulla kivenkovaa Tampere Saintsia vastaan tulevana sunnuntaina 6.7. klo 12.30.

Viime kaudella molemmat joukkueista pelasivat vielä SM-sarjassa, jolloin Tampereen ”pyhimykset” veivät keskinäisen ottelun selkein numeroin 0-45 (0-7). Mennyt on kuitenkin mennyttä ja molempien rivit ovat kokeneet suuria muutoksia edelliskauteen verrattuna.

1.divarin paalupaikalla majaileva Saints ei missään nimessä tule olemaan mikään helppo vastustaja kotijoukkueelle – päinvastoin. Vaarallisia, urheilullisia pelaajia täynnä oleva joukkue on suoriutunut sarjan puoliväliin saakka puhtaalla pelillä, vieläpä suhteellisen selkein voittonluvuin. Mikkeliläiset puolestaan löytyvät sarjataulukossa tällä hetkellä sijalta kolme.

Saintsin pelaajista Iina Tähkänen keskushyökkääjän roolissa on osoittanut koko alkukauden vakuuttavia otteita takoen maaleja vahvoilla juoksuillaan. Pelinrakentaja Anni Mäki näyttäisi myös viihtyneen ahkerasti maalialueella. Joukkueen tiedetään hallitsevan niin juoksu- kuin heittopelitkin, mikä aiheuttaa puolustuksellisesti kotijoukkueelle pähkinöitä purtavaksi. Toisaalta tamperelaiset ovat tuntuneet syttyvän lähes poikkeuksetta peleihin hieman hitaanlaisesti ja siinä piileekin yksi kotijoukkueen iskun paikoista.

Lady B:llä on alla ennen taukoa hävitty ottelu Kouvola Indiansia vastaan, joka nakertaa ”portsarinaisten” hampaankoloissa sen verran, ettei herättelyä tulevaan otteluun valmennusjohdon puolelta ole juuri tarvittu. ”-Pelin kulminaatiopisteitä tulee varmasti olemaan se, kuinka hyvin meidän puolustus pystyy pitämään kurissa joukkueen, jolta on odotettavissa sekä vahvaa juoksua että heittoa. Hyökkäyksessä puolestaan ratkaisut nähdään linjapelaamisessa.” aprikoi päävalmentaja Arto Tirkkonen tulevasta ottelusta.

Otteluun on vapaa pääsy ja paikalla on tuttuun tapaan ottelukuuluttaja, jotta myös lajia vähemmän tuntevan yleisön on helpompi seurata pelin kulkua. Bouncers -kioski palvelee ottelutapahtuman ajan, joten kahvihampaan kolotusta ennakoiden mukaan kannattaa varata käteistä. Joukkueen kuulumisia voi seurata mm. Bouncersin nettisivuilta www.bouncers.fi.

Naisten amerikkalaisen jalkapallon 1.divisioonaa Mikkelissä 

Sunnuntaina 6.7.2014 Urpolan tekonurmi 
Klo 12.30
Lady Bouncers – Tampere Saints 

Otteluun on vapaa pääsy


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän