Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Kaikille avoimet kokeiluillat syyskuussa!

29.08.2014

Mikkeli Bouncers järjestää kaksi lajin kokeiluiltaa osana täydellinen liikuntakuukausi -tapahtumaa. Kalevankankaan kuplahallissa 16.9 tiistaina ja 18.9 torstaina klo 18.00 – 20.00 pääsee tutustumaan amerikkalaisen jalkapallon saloihin.

-Naisten ja miesten joukkueisiin haetaan innokkaita uusia pelaajia mukaan ja olemme tänä vuonna käynnistämässä myös junioritoimintaa, joten lajia kokeilemaan voi tulla vaikka koko perheen voimin, kehottaa puheenjohtaja Jyrki Hämäläinen.

Kokeiluilloissa pääsee testaamaan miten soikeaa palloa käsitellään, millaista on lajinomainen liikkuminen sekä myös halutessaan kontaktia voi varusteet päällä testata patjoihin. Lajille tunnusomaiset piirteet tulevat varmasti ilman varusteitakin selville jo treenien alkumetreillä, sillä kurinalaisessa lajissa jonot on oltava suorat ja sooloilua ei siedetä. Treenisäännöt tulevat suoraan itse pelistä. Kentällä jokainen yritys eli down pelataan joukkueena ja tarkasti pelikirjan mukaan.

-Mukaan treeneihin kannattaa ottaa hikoiluun rohkaiset vaatteet, lenkkarit tai nappikset sekä juomista, sillä tässä lajissa selkä kastuu varmasti, kertoo Hämäläinen. -Toivottavasti mahdollisimman moni aiemmasta urheilutaustasta riippumatta uskaltautuu kokeilemaan, sillä erilaista fysiikkaa ja taitoa vaativia pelipaikkoja on kentällä paljon.

Kokeiluiltojen jälkeen koukkuun jääneille treenit jatkuvat amerikkalaisen jalkapallon peruskurssin merkeissä, jonka ajankohdista ilmoitetaan kokeiluilloissa sekä lähempänä ajankohtaa bouncersin sivuilla ja FB:ssa.

Lajiin pääsee tutustumaan lauantaina 30.8 Urpolan tekonurmella, kun miehet tavoittelevat nousua 2. divisioonaan. Pallo potkaistaan ilmaan klo 14.00. Paikalla on myös selostaja, joka auttaa pysymään mukana pelin kulussa. Lisätietoja FB-tapahtumassa.


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän