Valitse näkymä

Miehet / Naiset / Juniorit

Bouncers palkitsi kauden 2014 parhaat

30.11.2014

Bouncersin kauden päättäjäisiä vietettiin ravintola Päämajalla hyvän ruoan ja juoman parissa. Päättäjäisissä palkittiin kuluneella kaudella menestyneet pelaajat ja toimihenkilöt.

Kaudella 2014 miesten joukkueesta palkinnot pokkasivat: Vuoden hyökkääjä: Ilkka Jämsä,  Vuoden puolustaja:  Mikko Seppänen, Vuoden juniori: Jesse Matiskainen, Vuoden rookie (tulokas): Harri Karttunen, Joukkueen MVP (arvokkain pelaaja): Henri Heiskanen  sekä Zimmer Trophy (pelaajien valitsema paras pelaaja): Kai ”KT” Turpeinen. Lisäksi uutena palkintona tänä vuonna jaettiin vuoden Special teams (erikoisjoukkue)-palkinto huikeita kenttäpotkumaaleja tehneelle Olli Karhulle. 

Naisista palkintopöydältä kotiin viemisiä saivat: Vuoden puolustaja: Ella Lötjönen sekä Vuoden hyökkääjä: Marleena Himanen. Joukkueen MVP (arvokkain pelaaja)Kaisu Peura sekä pelaajien valinta Vuoden ladyksi Miia Liukkonen.

Naisten kapteenisto palkitsi myös omat vuotuiset valintansa ansioituneista otteista pelikentällä seuraavat jefuttaret: Kulta Lady: Laura Ainamo, Helmi Lady: Ella Lötjönen, Rubiini Lady: Minna Rossi sekä Timantti Lady:Jenni Kuitunen.

Vuoden Bounceriksi eli mikkeliläisen jenkkifutiksen eteen tehdystä työstä palkittiin Vesa ”DW” Kortelainen.

Bouncers kiittää kaikkia seuran toimintaan osallistuneita kaudesta 2014!


Sinustako jenkkifutaaja?

Yhteydenottolomake tähän